DENNE KAN BLI DIN: Kronprinsesse Mette-Marit viste fram sin nye Hermès-veske første gang under et besøk på Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo i september. Det nye kongemagasinet Royal gir bort en Hermès-veske av samme type som Mette-Marit har. Vesken  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DENNE KAN BLI DIN: Kronprinsesse Mette-Marit viste fram sin nye Hermès-veske første gang under et besøk på Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo i september. Det nye kongemagasinet Royal gir bort en Hermès-veske av samme type som Mette-Marit har. Vesken Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

Her er Mette-Marits Hermès-veske – den kan bli din

Bli med i konkurransen der du kan vinne Mette-Marits veske til 10 500 kroner.

SEOGHØR.NO: Mette-Marit elsker designervesker. En av hennes siste nyanskaffelser er en kanvas-veske med brune skinndetaljer fra det franske motehuset Hermès.

Kronprinsessen viste fram luksustilbehøret for første gang under et besøk på Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo i september.

Vesken med navnet «Garden Party» er tydeligvis en favoritt hos Mette-Marit. I skapet hjemme har hun nøyaktig samme veske i lyseblått skinn…

Det nye kongemagasinet Royal gir bort en Hermès-veske av samme type som Mette-Marit har. Vesken i kanvas og brunt skinn har en verdi på cirka 10 500 kroner.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss en SMS. Send SHLUX til 2255. Kr 1,- per melding

SISTE FRIST: Mandag 31. desember.


OM ROYAL:
Det første nummeret av Royal – Kongefamiliens år i bilder 2012 - er en spesialutgave som treffer alle kongeinteresserte midt i hjertet. Her får du 116 sider med eksklusive, flotte bilder fra året som gikk.

Royal har hovedfokus på den norske konge- og kronprinsfamilien, men har selvfølgelig også med alt det beste om Europas kongelige.

Så hva har Mette-Marit, Mary, kong Harald og dronning Sonja, hertuginne Kate, Charlotte Casiraghi og prins William til felles? Jo, du treffer de i «Royal».

Det kongelige slott har i tillegg gitt Royal tillatelse til å bruke private bilder hjemme hos Mette-Marit, der hun åpner sitt klesskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kate nekter å kose med Kim