<strong>INSTAGRAM:</strong> Nå har Mette-Marit opprettet en privat profil på Instagram. Foto: Andreas Fadum
INSTAGRAM: Nå har Mette-Marit opprettet en privat profil på Instagram. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Her er Mette-Marits hemmelige Instagram-konto

Kronprinsessen elsker å følge med andre på Instagram, men selv har hun en lukket profil.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (40) har lenge vært dronninga i sosiale medier. Hun er også til tider en ivrig twitrer, og snakker både med kjente og ukjente på mikrobloggnettstedet.

I tillegg til å svare på spørsmål fra kjente og ukjente sprer hun også informasjon om temaer hun er opptatt av, som helsepolitikk og litteratur.
Kronprinsparet var også blant de første kongelige i verden som kommuniserte med sine borgere via sine Facebooksider.

LES FLERE SAKER PÅ ROYAL

Deler sine bilder

<strong>GULLFUGL:</strong> Slik ser kronprinsesse Mette-Marits Instagram-profil ut.  Foto: Instagram
GULLFUGL: Slik ser kronprinsesse Mette-Marits Instagram-profil ut. Foto: Instagram Vis mer

Nå har Mette-Marit tatt ett steg videre, og opprettet en privat instagramkonto under brukernavnet «gullfugl», hvor hun deler sine bilder fra mobilkameraet med sine nærmeste.

Som kronprinsesse er Mette-Marit naturligvis redd for at hennes private bilder skal havne på avveie, og hun har derfor lukket profilen sin for en liten eksklusiv gruppe bestående av venner, familie og ansatte ved Slottet. Men Mette-Marit passer nok svært nøye på å ikke legge ut for private bilder for sine nærmeste også…

Flere av Mette-Marits nærmeste har også lukket profilen sin, slik at det ikke er mulig å finne ut om kronprinsessens navn står på deres liste.

Mette-Marit er imidlertid svært opptatt av å se og ha tilgang til private bilder hos til andre – hun har aktivt gått inn og bedt om billedstrøm til hele 223 mennesker! Mette-Marit har imidlertid bare godkjent at 36 har tilgang til hennes private bilder…

Se og Hør har vært i kontakt med Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen, som ikke ønsker å kommentere Instagram-kontoen.

Her er er et utvalg av personer som Mette-Marit følger - og som følger henne:

Mette-Marit følger disse:
Gry Molleskog, ansatt ved slottet
Anniken Høiby, niese
Kristin Høiby, søster
Franca Sozzani, motementor

Disse har tilgang til Mette-Marits bilder:
Marte Stokstad, TV-stjerne
Anniken Høiby, niese
Pia Tjelta, skuespiller og designer
Franca Sozzani, motementor

LES OGSÅ: Mette-Marit ble hyllet i New York

<strong>VENNINNE:</strong> Den italienske moteredaktøren Franca Sozzani er blant de få som har tilgang til Mette-Marits konto. Foto: Julian Parker/UK Press Ltd
VENNINNE: Den italienske moteredaktøren Franca Sozzani er blant de få som har tilgang til Mette-Marits konto. Foto: Julian Parker/UK Press Ltd Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer