Her er Maddes flamme

Søndag ble navnet avslørt, nå får vi endelig se hvordan mannen hele Skandinavia snakker om ser ut.

KJEKK KAR: Prinsesse Madeleines kjæreste Christopher O'Neil, her sammen med Vanessa Wingate og en ukjent ung dame under en sosietets-tilstelning i New York i 2007. Foto: All Over Press
KJEKK KAR: Prinsesse Madeleines kjæreste Christopher O'Neil, her sammen med Vanessa Wingate og en ukjent ung dame under en sosietets-tilstelning i New York i 2007. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Fredag publiserte svenske medier bildet av en forelsket prinsesse Madeleine (28) med en ny, ukjent mann. Men vi fikk ikke se ansiktet, og den unge mannen ble ikke identifisert med navn.

Identiteten ble avslørt først søndag, som en finansmann i midten av tredveårene ved navn Christopher O’Neill.

- De har vært sammen en stund og er ofte ute sammen, sier en sentralt plassert kilde til den svenske avisen Aftonbladet.

I Expressen blir det hevdet at Madeleine fortsatt beregner seg som singel, i hvert fall offisielt.

- Det er alltid gutter rundt henne. Når hun går ut, kommer gutter som ikke vet hvem hun er bort til henne. Hun er en populær jente, sier en kilde til Expressen.
 
Christopher O’Neill skal være assisterende administrerende direktør i selskapet han jobber i, og skal ha utdannelse fra Columbiauniversitetet, der han gikk ut i 2005. Han skal være vant med å røre seg i fine kretser, og har også utdannelse fra privatskolen Institut auf dem Rosenberg i Sveits.

Moren hans skal ifølge Expressen være en sositetskvinne, som er en av Ivana Trumps nære venninner. Det hevdes til og med at hun skal ha vært en tidligere kjæreste av prins Charles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikset tennene før prinsebryllupet