Her er kronprinsparet sammen på jobb igjen

Onsdag gjestet Mette-Marit og Haakon NHOs årskonferanse i Oslo.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (40) har i lang tid vært sykmeldt på grunn av nakkeprolaps og den påfølgende operasjonen.

Før jul dukket Mette-Marit imidlertid opp på Norad-konferansen i Oslo, og hun viste seg også offentlig i kirken julaften - etter at sykmeldingen var gått ut 16. desember.

Denne uken er derimot kronprinsessen tilbake for fullt, og onsdag var også hennes mann ved Mette-Marits side. Sammen gjestet de NHOs årskonferanse i Operahuset, der fokuset var på utdanning og læring.

TILBAKE: Onsdag gjestet kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit NHOs årskonferanse i Operahuset i Oslo. Foto: Stella Pictures
TILBAKE: Onsdag gjestet kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit NHOs årskonferanse i Operahuset i Oslo. Foto: Stella Pictures Vis mer

Haakon var også tilstede på Norad-konferansen, men satt da bare i salen og så på sin kone.

Under sitt forrige offisielle oppdrag var kronprinsessen fortsatt ikke i toppform og nedtonet kledd i joggesko. Hun fortalte da at hun ikke var veldig mobil og derfor ikke greide å se ordentlig ut til enhver tid.

Onsdag viste Mette-Marit seg igjen iført deler av sin flotte garderobe. Hun hadde på seg en sort drakt og grått skjerf, og joggeskoene var denne dagen byttet ut med flate sorte støvletter.

Julen feiret kronprinsparet på sin hytte i Uvdal og ferien ser ut til å ha gjort godt for Mette-Marit som var i svært godt humør da hun ankom Operaen.

PYNTET PRINSESSE: Mette-Marit var iført en sort drakt, sorte skinnstøvletter og grått skjerf.  Foto: Stella Pictures
PYNTET PRINSESSE: Mette-Marit var iført en sort drakt, sorte skinnstøvletter og grått skjerf. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Kronprinsparet sammen i ny reklamefilm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer