BAKER BRØD: Prinsesse Ingrid Alexandra baker brød sammen med en kvinne i India. Foto: Det Kongelige Hoff
BAKER BRØD: Prinsesse Ingrid Alexandra baker brød sammen med en kvinne i India. Foto: Det Kongelige Hoff Vis mer

Her er kronprinsfamilens julekort fra India

Kronprinsfamilien skal feire jul i Asia...

Publisert
SEHER.NO: Kronprinsfamilien har vært ute på reise siden november. Siden de ikke skal være hjemme i Norge i julen, sendte de en elektronisk julehilsen.
 
Marius Borg Høiby, prinsesse Ingrid Alexandra, kronprinsesse Mette-Marit, prins Sverre Magnus og kronprins Haakon er her avbildet foran Hagia Sofia i Istanbul.

På det andre bildet lager prinsesse Ingrid Alexandra brød sammen med en kvinne i Rajastan i India.

Ifølge kongehusets hjemmesider har kronprinsfamilien blant annet bodd sammen med en helt vanlig familie, ved Dzongu - som er et dalføre ved foten av Himalaya og grenser mot Tibet i nord, Nepal i vest og Bhutan i øst.

Det finnes ingen hoteller der, og derfor har noen familier åpnet hjemmene sine. Kronprinsfamilien bodde hos Gyatso Tongden Lepcha, og familien hans. Det spiste de tradisjonell amt, og bodde slik folket der gjør.

Kronprinsfamilien startet sin reise i Istanbul i Tyrkia. Etter noen dager i Istanbul, dro familien til Amman i Jordan før turen gikk videre til India.

De kommer til å være ute på reise i to måneder. Kronprinsen håper barna vil se på reisen som lærerik.

- Vi håper å kunne ta med barna på en reise hvor vi ser at verden er mangfoldig, at det finnes mennesker som lever veldig forskjellige liv, oppleve kulturer sammen. Det håper jeg vi skal lære litt av og ha glede av, sa kronprins Haakon til Seher.no i november.

De har også laget en videohilsen som vil bli sendt på slutten av Dagsrevyen på NRK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor svarte Haakon med halve sannheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer