Her er kongens ukjente søster

Birgitta bor i Syden-leilighet på Mallorca, og elsker sigaretter, sol og alkohol.

SOLFLYKTNING: Prinsesse Birgitta lever tilbaketrukket på Mallorca. Slik så hun ut i helgen under Carl Gustafs høytidelige feiring. Foto: Stella
SOLFLYKTNING: Prinsesse Birgitta lever tilbaketrukket på Mallorca. Slik så hun ut i helgen under Carl Gustafs høytidelige feiring. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Birgitta er for mange nordmenn en helt ukjent prinsesse, selv om hun er alltid er på plass ved kongelige feiringer i Sverige.

Birgitta var også på plass under Carl Gustafs feiring av sine 40 år som monark. Prinsessen grå hår med niktotingule tupper sto imidlertid til alle kanter - og til tross for lårkort designkjole så prinsessen ut som hun akkurat hadde stått opp eller kommet rett fra nachspiel.

Kong Carl Gustafs søster har emigrert til Spania, og bor i en leilighet på Mallorca. Der pleier hun sine to favoritthobbyer - soling og golf. Birgitta har sin egen golfturnering på øya oppkalt etter seg - Birgitta Trophy.

Årene under Spanias sol, samt sigaretter og inntak av alkohol har satt sine dype spor i prinsessens ansikt.

Glad i champagne

Birgitta er kjent for å ta seg en knert eller tre i lystig lag, og det gjorde hun også da hun feiret sin 70-årsdag med selskap i villaen på Mallorca. Hele kongefamilien var på plass for å hylle Birgitta - og som bildene viser var champagneglasset aldri langt unna.

 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer