Her er Kate Middeltons kjole

Kjolen som fikk prinsen på knærne auksjoneres bort i dag...

FØRFØRERINNEKJOLE: Designer Charlotte Todd poserer med den gjennomsiktige kjolen i silke som Kate Middleton bare hadde en bh og en truse under da hun gikk på catwalken i Royal Arcade i London i 2002. Foto: Stella Pictures
FØRFØRERINNEKJOLE: Designer Charlotte Todd poserer med den gjennomsiktige kjolen i silke som Kate Middleton bare hadde en bh og en truse under da hun gikk på catwalken i Royal Arcade i London i 2002. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den 29. april gifter prins William (28) seg med forloveden Kate Middleton (29) i Westminster Abbey i London. Fra Norge kommer kong Harald og dronning Sonja til å være til stede både under vielsen og festlighetene etterpå.
 
Det spekuleres heftig i hva slags kjole bruden kommer til å bruke.

Mens vi venter på svaret har den britiske designeren Charlotte Toddlatt (31) bragt kjolen Kate hadde på seg på catwalken under St. Andrews Universitys veldedighetsmotevisning i 2002 til auksjon, også den for veldedighet, i La Galleria i Royal Arcade i London denne uken.

Kjolen har tidligere fått æren for at prins William først falt for vakre Kate, og den ble før forlovelsen verdsatt til i overkant av 100.000 kroner. Nå forventes det at den kan gå for så mye som 1 million, og at verdien enda kan tidobles om Kate blir dronning.

Designeren Charlotte Toddlatt har tidligere avslørt at kjolen bare kostet 300 kroner å lage.

Auksjonshuset skal, ifølge Small World News Service, ha mottatt interesse for kjolen fra hele verden.

Auksjonen avsluttes torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gifter seg neste uke