Her er hun tilbake på jobb

Fullstendig kaos da kronprinsesse Mette-Marit hadde sitt første offisielle oppdrag siden hun ble sykmeldt i oktober.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var en tilsyndelatende frisk og opplagt kronprinsesse Mette-Marit som ble tatt imot av Norads direktør Villa Kulild på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo litt over klokken 12 i ettermiddag.

Kronprinsessen var nedtonet kledd, med joggesko på beina da hun viste seg fram for presse og andre oppmøtte. Hun hadde også med seg pute til å sitte på. Selv fortalte hun at hun ikke er så veldig mobil og derfor ikke greier å se så ordentlig ut til enhver tid.

SNAKKET MED LEGE: Kronprinsessen snakket med lege Tore Godal.
SNAKKET MED LEGE: Kronprinsessen snakket med lege Tore Godal. Vis mer

Kronprinsessens deltagelse på Norad-konferansen er hennes første oppdrag etter at hun ble sykmeldt i oktober. I midten av november ble hun operert på Rikshospitalet for et nakkeprolaps, og har siden da trent seg opp igjen.

Det var fullstendig kaos da Mette-Marit dukket opp, og et stort pressekorps hadde møtt opp for å få et glimt av kronprinsessen.

Litt senere ankom også kronprins Haakon arrangementet. Han kom direkte fra Sør-Afrika, der han hadde vært til stede under Nelson Mandelas minnestund tirsdag.

Men det var kronprinsessens ankomst som vakte reaksjoner.

- Wow, dere har en prinsesse i joggesko. Det er så kult! sa en av de utenlandske deltagerne til Se og Hørs reporter på stedet.

Da kronprinsessen forlot stedet etter at arrangementet var ferdig, fikk hun spørsmål om hvordan hun følte seg.

- Jeg begynner å bli bedre. Jeg er veldig takknemlig for det, svarte Mette-Marit.

Mette-Marit er i utgangspunktet sykmeldt til 16.desember. Men da Se og Hør var i kontakt med Slottet onsdag i forrige uke, åpnet de opp for at kronprinsessen kunne dukke opp før sykmeldingen var over:
 
- Det jeg med sikkerhet kan si er at det varslede sykefraværet varer til 16.12 og vi regner med at hun er tilbake i jobb i januar. Alt annet ville være en gledelig bonus, sa kommunikasjonssjef på Slottet, Marianne Hagen.
 
Allerede samme kveld kom de første bildene tatt av kronprinsessen i offisiell sammenheng. Da deltok hun på styremøte i Kronprinsparets Fond. Også da så Mette-Marit ut til å være i god form, og formelig strålte ved siden av ektemannen, kronprins Haakon.
 
Nå gjenstår det å se om hun også dukker opp ved hans side under Nobelkonserten i kveld! Hun står foreløpig ikke oppført i den kongelige kalenderen.

LES OGSÅ: Mette-Marit tilbake på jobb

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer