Foto: Chris Morris / Palais Princier de Monaco
Foto: Chris Morris / Palais Princier de MonacoVis mer

Her er fyrsteparets søte julehilsen

Full rulle med både jul og tvillingbursdag for Albert og Charlene.

SEOGHØR.NO: Desember er nok en spennende måned for prins Jacques og prinsesse Gabriella - tvillingene til fyrst Albert (57) og fyrstinne Charlene (37).

For to uker siden fylte sjarmtrollene ett år, og selv om bursdagen kun ble feiret med den nærmeste familien ble de nok helt sikkert skjemt ordentlig bort på sin første fødselsdag.

Kort tid etter startet juleforberedelsene med alt det innebærer av baking, nissepynting og dekorering av juletre. Mye morsomt å ta inn over seg for nysgjerrige barn.

Nå er alt klart for den store julekvelden på slottet i Monaco, og tirsdag delte fyrsteparet et koselig julekort på sin Facebook-side.

Familien på fire er samlet foran juletreet. Det er fyr i peisen, og mens prins Jaques koser seg på pappas fang, står søsteren trygt i mammas arm og spiser på et rødt eple.

- Fyrst Albert og fyrstinne Charlene, samt barna prins Jaques og prinsesse Gabriella, ønsker alle «en lykkelig jul og et nytt år fylt med glede», lyder teksten på julekortet som er skrevet både på fransk, engelsk og italiensk.

LL.AA.SS. le Prince Albert et la Princesse Charlene ainsi que leurs enfants, le Prince Héréditaire Jacques et la...

Posted by Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco on Tuesday, 22 December 2015

 

Sist måned avslørte fyrsten at tvillingene var i full gang med å lære å gå, og de mest sannsynlig ville ta sine første skritt innen bursdagen 10. desember.

Så det kommer garantert til å bli livlig i stua rundt alle pakkene med to ett-åringer i hus.

Albert har flere ganger skrytt offentlig av hvor flink Charlene er med barna.

- Hun elsker å være sammen med dem hele tiden. Charlene står opp i seks tiden og er rundt dem hele morgenen. Jeg tror ikke tvillingene hadde vært så lykkelige som de er hvis hun ikke hadde engasjert seg så mye i dem. Hun er en fantastisk mamma, sa han nylig, ifølge Svenskdam.se.

Saken fortsetter under bildet.

HJERTEKNUSERE: Torsdag 19. november var Monacos nasjonaldag, og i den anledning viste Albert og Charlene stolt frem de skjønne tvillingene til publikum som hadde samlet seg utenfor the kongelige palasset. Foto: Reuters
HJERTEKNUSERE: Torsdag 19. november var Monacos nasjonaldag, og i den anledning viste Albert og Charlene stolt frem de skjønne tvillingene til publikum som hadde samlet seg utenfor the kongelige palasset. Foto: Reuters Vis mer

Også fyrsten selv tar del i morgenritualet.

- Når de våkner prøver jeg å tilbringe tid og leke litt med dem. Jeg gir dem flaske og skifter bleier, avslørte han til franske Nice Matin, ifølge Hello!

Fyrsteparet i Monaco er langt fra de eneste kongelige som har delt julekort med folket på sosiale medier.

Sist uke publiserte vår egen kongefamilie en rekke stemningsfulle bilder fra Skaugum.

Her poserte både kong Harald (78) og dronning Sonja (78) sammen med Kronprinsparet og Marius (18), og prinsesse Ingrid Alexandra (11) og prins Sverre Magnus (10) hjalp også til med å pynte juletreet med pepperkaker, norske flagg, hvite roser og lys.

Saken fortsetter under bildet.

JULEFERIE: Dronning Sonja, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra valgte alle tre julefargene rødt og grønt da familien var samlet til fotografering. Guttene var pyntet i stilige dresser, men prins Sverre Magnus og storebror Marius droppet slips. Foto: NTB scanpix
JULEFERIE: Dronning Sonja, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra valgte alle tre julefargene rødt og grønt da familien var samlet til fotografering. Guttene var pyntet i stilige dresser, men prins Sverre Magnus og storebror Marius droppet slips. Foto: NTB scanpix Vis mer

Møtte nissen for første gang

I helgen viste hertuginne Kate (33) og prins William (33) stolt fram sine to gullunger, George (2) og Charlotte (7 mnd), på et bilde som er brukt på årets julekort fra familien.

- Et nytt familiebilde med god jul fra hertugen og hertuginnen av Cambridge, prins George og prinsesse Charlotte. Hertugparet er enormt takknemlig for alle varme hilsner de har fått i år, og ser veldig fram til å feire sin første jul som en familie på fire, skrev en talsmann ved Kensington Palace.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEIDYLL: Bildet av den skjønne familien ble tatt i oktober, men først publisert i desember. Foto: Pa Photos
FAMILIEIDYLL: Bildet av den skjønne familien ble tatt i oktober, men først publisert i desember. Foto: Pa Photos Vis mer

Og tirsdag delte prinsesse Madeleine (33) et søtt bilde av vesle prins Nicolas (6 mnd) som møtte nissen for første gang.

- Nicolas ønsker alle en gledelig juleferie, står det sammen med bildet hvor sjarmtrollet sitter på nissens kne.

Madeleine skal i år tilbringe julen i London sammen med ektemannen Chris O'Neills (41) familie, mens søsknene hennes, prins Carl Philip og kronprinsesse Victoria, skal feire julaften sammen med sine ektefeller og foreldre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, i Sverige.

Nicolas is wishing everyone Happy Holidays! (Photo Credit: Boggio Studios)

Posted by Princess Madeleine of Sweden on Tuesday, 22 December 2015

 

LES OGSÅ: - Jeg møtte fyrst Albert i hemmelighet som 11-åring

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.