SKOLESTART: Märtha Louises engleskole startet opp i dag, i et kjellerlokale i Bygdøy Allé. Foto: SCANPIX
SKOLESTART: Märtha Louises engleskole startet opp i dag, i et kjellerlokale i Bygdøy Allé. Foto: SCANPIXVis mer

Her er engleskolen!

I dag startet Märthas engleskole, i en kjeller på Oslos vestkant.

SEHER.NO: Prinsesse Märthas engleskole holder til i et kjellerlokale i Bygdøy Allé, i dag skulle kursdeltakerne samles til første skoledag. Men fremmøtet var nok ikke så stort.

Et stort antall pressefolk hadde møtt opp foran kurslokalene, i håp om å få en kommentar fra prinsesse Märtha eller noen av elevene. Både Se og Hør og VG var på plass.

Mari Sørlie, prinsessens personlige sekretær, stod utenfor inngangsdøren, og ba fotografene om å ikke ta bilder av kursdeltakerne da de ankom.

Prinsessen var ikke å se utenfor skolen, men daglig leder av Den italienske skolen som eier lokalene, bekreftet overfor VG Nett at Märtha var på plass i skolens kurslokaler og at hun leier et klasserom.

Det var i de samme lokalene prinsessen og hennes samarbeidspartner Elisabeth Samnøy holdt et testkurs i april, mai og juni i år.

Engleskolen starter i formiddag, og det skal være tre timer undervisning allerede første dag.

Elevene skal samles to ganger i uken i hele høst, i tillegg skal det holdes to helgesamlinger før jul.

Prinsesse Märtha Louises "engleskole" er blitt utropt til sommerens store sak etter at Se og Hør kom med sin avsløring 24. juli.

Saken har vakt oppsikt også i utlandet - spesielt etter at prinsessen selv sist lørdag uttalte seg om saken i et stort tv-intervju.Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.