Her er det nye bildet av Estelle

Kronprinsparet stråler av lykke over sin vakre lille datter.

TRE UKER GAMMEL PÅ BILDET: Prinsesse Estelle avbildet sammen med mamma kronprinsesse Victoria og pappa, prins Daniel, på Haga slott. Foto: Kungahuset.se
TRE UKER GAMMEL PÅ BILDET: Prinsesse Estelle avbildet sammen med mamma kronprinsesse Victoria og pappa, prins Daniel, på Haga slott. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag ble de første offisielle bildene av prinsesse Estelle offentliggjort.

Den lille prinsessen er tre uker gammel på bildene, og kronprinsesse Victoria (34) og prins Daniel (38) formelig stråler av glede over sin lille arving.

Bildene er tatt på Haga slott, hvor den lille kjernefamilien nyter livet etter fødselen. Men Victoria har allerede vært på jobb – fredag møtte hun prins Charles (63) og hans fru Camilla (64) da de var på Sverige-besøk.

- Det er et nydelig bilde, som utstråler kjærlighet og harmoni, sier Se og Hørs kongereporter Caroline Vagle.

- Bare tre uker etter fødselen ser kronprinsessen uforskammet godt ut.

Prinsesse Estelle ble født 23. februar, og er inne i sin femte uke nå.

Noen dager etter fødselen ble noen bilder av henne lagt ut på det svenske kongehusets Facebook-side, men det er først nå man får bilder av hele familien samlet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria tilbake på jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer