Her er det første bildet

Kronprinsesse Victoria på vei hjem etter fødselen.

MED BABYEN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel på vei hjem til Haga slott med den nyfødte prinsessen.  Foto: Kungahuset.se
MED BABYEN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel på vei hjem til Haga slott med den nyfødte prinsessen. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kun åtte timer etter at hun fødte Sveriges neste tronarving på Karolinska sykehuset i Stockholm, er kronprinsesse Victoria klar til å flytte på seg til Haga slott.

Der skal de ifølge Aftonbladet vise henne fram for kong Carl Gustaf og dronning Silvia for første gang.

Den lille prinsessen ble født 04.26 torsdag morgen, og åtte timer senere begynte politiet å fjerne sperringer, for å gjøre klar for kronprinsessens avskjed.

- Først var det mange pasienter som ikke fikk slippe ut, så kom det to biler fra Säpo (det svenske politiets sikkerhetstjeneste, red.anm) og en politibil, sier Aftonbladets reporter Lisa Röstlund.

Omtrent samtidig dro det svenske kongeparet fra Drottningholm slott.

- Når de er innenfor portene, får de være for seg selv, og da kommer nok også kongen og dronningen for å hilse på, sier avisens hoffekspert Jenny Alexandersson.

La ut bilde på Facebook
Samitidig som kronprinsparet forberedte seg på å forlate sykehuset, la det svenske hoffet ut det første bildet av de to med sin nye datter på kongehusets Facebook-side.

«Kronprinsessan, Prins Daniel och Prinsessan på väg hem till Haga slott från Karolinska sjukhuset» står det i teksten til bildet, som viser to tydelig stolte foreldre.

Også prins Daniels foreldre skal være ventet på Haga slott i løpet av det neste døgnet.

- Eksakt hvor paret Westling er, vet jeg ikke, men har fått forståelsen av at de er på veg sørover, sa hoffets talsmann Bertil Tenert i 10-tiden til Aftonbladet.

Det svenske kronprinsparet skal ifølge flere medier allerede ha bestemt seg for navn på den lille prinsessen, men foreløpig har de ikke villet røpe hemmeligheten for folket.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik valgte de navn til prinsessen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer