EN DAG GAMMEL: Her en prinsesse Madeleine og Christopher O'Neills nyfødte sønn. Onsdag får vi vite prinsens navn og tittel.  Foto: Kungahuset.se
EN DAG GAMMEL: Her en prinsesse Madeleine og Christopher O'Neills nyfødte sønn. Onsdag får vi vite prinsens navn og tittel. Foto: Kungahuset.seVis mer

Her er det første bildet av den lille prinsen

Allerede dagen etter at prinsesse Madeleine ble mamma for andre gang viser hun frem sin lille hjerteknuser.

SEOGHØR.NO: Mandag ble prinsesse Madeleine (33) og Chris O'Neill (40) foreldre til en liten gutt.

Tirsdag presenterte de sin nyfødte sønn til resten av verden på det svenske kongehusets nettside.

- Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill fikk en sønn mandag 15. juni kl. 13.45 på Danderyds sjukhus. Gutten veide 3080 gram og var 49 cm lang ved fødselen. Nå har prinsessen forlatt sykehuset og er hjemme med hele familien, står det sammen med det søte bildet.

Onsdag får vi vite prinsens navn og tittel.

Saken fortsetter under bildet.

TRE BLE TIL FIRE: Lille Leonore har blitt stolt storesøster. Her er hun sammen med foreldrene like etter vielsen til onkel Carl Philip og tante Sofia lørdag. Foto: TT NYHETSBYRÅN
TRE BLE TIL FIRE: Lille Leonore har blitt stolt storesøster. Her er hun sammen med foreldrene like etter vielsen til onkel Carl Philip og tante Sofia lørdag. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Pappa klippet navlestrengen

Mandag klokken 16.00 ble det holdt en pressekonferanse, uten familien til stede, men det ble kjent at pappa Chris hadde klippet navlestrengen.

- Det er en glede og komme med den hyggelig informasjonen at kongefamilien har fått ytterligere en medlem. Det er prinsesse Madeleine som har født i dag, klokken 13.45 fikk hun en liten sønn. Ingen fra familien kommer til å være her, men de skulle hilse og si at de er fantastisk lykkelige og takknemlige over at det har gått så bra, fortalte presseansvarlig.

Prinsessens lege sa videre at alt hadde gått veldig fint.

- Det var en fantastisk fødsel, fortalte jordmoren, Anna Ståhl.

Det er kun 16 måneder siden paret fikk sitt første barn.

Men mens storesøster Leonore ble født i New York, kom det nybakte familiemedlemmet til verden i mammas hjemby Stockholm.

Det var knyttet stor spenning til om prinsessen kom til å få med storebrorens prinsebryllup lørdag 13. juni - ettersom Madeleine var høygravid - men heldigvis for prinsessen og resten av den svenske kongefamilien, var både hun, ektemannen Chris og datteren Leonore til stede under bryllupet i helgen.

Bare to dager senere kom altså den lille gutten til verden.

LES OGSÅ: Sonja er imponert over Madeleine

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.