FRITID: Meghan og Harry tilbringer mye tid på et gammelt gårdshus i Oxfordshire på fritiden. Foto: NTB Scanpix
FRITID: Meghan og Harry tilbringer mye tid på et gammelt gårdshus i Oxfordshire på fritiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Harry og hertuginne Meghan:

Her er deres «hemmelige» kjærlighetsrede

Hertugparet signerte leiekontrakten før bryllupet.

Publisert

I november ble det kjent at dronning Elizabeth (92) av England hadde gitt prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) Frogmore Cottage i Windsor.

Dermed flytter duoen, som giftet seg i mai i fjor, fra Kensington Palace, der store deler av kongefamilien er bosatt.

Windsor ligger vest for London, og det er også der Meghan og Harry ble erklært rette ektefolk for åtte måneder siden. I pressemeldingen fra Kensington Palace sto det følgende om flyttingen:

- Windsor er et veldig spesielt sted for det kongelige paret, og de er takknemlige for at deres offisielle bolig vil være akkurat her, het det i pressemeldingen, ifølge Sky News.

Foretrekker Oxfordshire

Det viser seg at hertugparet har hatt flere boliger tilgjengelig for bruk det siste året. Ifølge Daily Mail signerte de nemlig en toårig kontrakt på et gårdshus i Oxfordshire like før bryllupet.

NÅVÆRENDE BOLIG: For tiden bor Meghan og Harry på Kensington Palace (avbildet), der også hertuginne Kate og prins William bor. Foto: NTB Scanpix
NÅVÆRENDE BOLIG: For tiden bor Meghan og Harry på Kensington Palace (avbildet), der også hertuginne Kate og prins William bor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet skriver at paret skal foretrekke dette huset, som går under navnet «Cotswold Farmhouse», fremfor Nottingham Cottage på Kensington Palace, der de har bodd det siste året.

Etter det Daily Mail erfarer vil Harry og Meghan beholde eiendommen når de flytter til Frogmore Cottage i Windsor etter at deres kommende barn blir født.

FROGMORE COTTAGE: Meghan og Harry flytter til dette huset i Windsor etter at deres første barn er født til våren. Frem til da skal det pusses opp og få forbedret sikkerhet. Foto: NTB Scanpix
FROGMORE COTTAGE: Meghan og Harry flytter til dette huset i Windsor etter at deres første barn er født til våren. Frem til da skal det pusses opp og få forbedret sikkerhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eksklusiv bolig

Den kongelige duoen skal allerede ha arrangert flere sammenkomster i huset, der blant andre George (57) og Amal Clooney (40) og Serena Williams (37) har vært blant navnene på gjestelisten.

Også Meghans mor, Doria Ragland (62), har vært på besøk hos datteren og svigersønnen i det sjarmerende huset, som ifølge Daily Mail har en verdi på i overkant av 27 millioner norske kroner.

Cotswold Farmhouse er et historisk hus som ble bygget på 1800-tallet. Det er fire soverom i hovedhuset, samt et gjestehus med to soverom.

Hovedhuset har kjøkken både i første og andre etasje, og med vinduer fra gulv til tak kan paret nyte utsikten. Utendørs er det god plass til å underholde gjester.

Også i nærområdet er det gode muligheter for sosialt samvær, da Soho Farmhouse og en rekke andre kjendishytter ligger i samme område. Blant annet har David (43) og Victoria Beckham (44) et hus rett i nærheten.

BRYLLUP: Flere kjendiser er invitert til bryllupet til prins Harry og Meghan Markle. Oprah Winfrey og Beckham-familien er blant flere store navn på gjestelista. Video: AP Vis mer

Plass til å starte familie

Meghan og Harry venter sitt første barn til våren, og dette skal være en av grunnene til at de flytter fra Kensington Palace til Frogmore Cottage i Windsor.

Det at de som ferske foreldre vil ha muligheten til å dra på turer til huset i Oxfordshire, vil nok være til stor glede for den lille familien, ifølge The Sun.

Huset var i 1866 bebodd av dronning Victoria.

Det var i midten av oktober at det ble kjent at Meghan og prins Harry venter sitt første barn. Nyheten kom fem måneder etter at duoen giftet seg.

- Deres kongelige høyheter hertugen og hertuginnen av Sussex er veldig glade over å kunngjøre at hertuginnen av Sussex venter barn våren 2019, skrev Kensington Palace på Instagram.

LES OGSÅ: - Det måtte en liten operasjon til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer