Chris O'Neill og prinsesse Madeleine med babyen
Chris O'Neill og prinsesse Madeleine med babyenVis mer

Her er den lille prinsessen

Prinsesse Madeleine viser frem datteren for første gang på vei ut av sykehuset.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld fødte prinsesse Madeleine (31) en datter på sykehuset i New York. Sverige har ventet i spenning på å få se kongefamiliens ferskeste medlem, og natt til søndag la det svenske kongehuset ut det første glimtet av den nyfødte på sin Facebook-side fra da Madeleine og hennes kjære Chris O'Neill forlot sykehuset med babyen.

Det er ennå for tidlig å si hvem den nyfødte ligner på, men det er ingen tvil om at Madde og Chris' lille øyensten kommer til å bli et like yndet fotoobjekt som

Victorias datter Estelle (2 år i dag) som har sjarmert hele Sverige.

Madeleines datter kom til verden mindre enn ni måneder etter at foreldrene giftet seg under en storstilt seremoni i Stockholm i fjor sommer.

Fødselen fant sted i New York der paret er bosatt.

FOTSPOR: Prinsesse Madeleine ble mamma for første gang torsdag. Dagen etter viste Chris O'Neil fram babyens fotspor på armen.
FOTSPOR: Prinsesse Madeleine ble mamma for første gang torsdag. Dagen etter viste Chris O'Neil fram babyens fotspor på armen. Vis mer

- Både mor og barn har det bra, sier den svenske riksmarskalken i en pressemelding.

Graviditeten kom brått på

Jenta ble født i New York den 20. februar, klokken 22.42 lokal tid.

- Alt har gått bra, sier informasjonssjef Annika Sönnerberg ved det svenske slottet til Aftonbladet.

Madeleine har strålt av lykke under hele svangerskapet – og ikke lagt skjul på at det å bli mamma er en drøm hun har hatt lenge.

– Det er så spennende og vi er så lykkelige, selv om det kom litt brått på. Men heller det – enn at man går og planlegger og lengter, og så kanskje skjer det ikke noe, sa Madeleine etter at graviditeten ble kjent til svenske Elle.

LES OGSÅ: - Jeg klippet navlestrengen