EKTESKAPSKONTRAKT: Om Chris og Madeleine skulle skille seg, har de gjort det klart at de har særeie.  Foto: NTB scanpix
EKTESKAPSKONTRAKT: Om Chris og Madeleine skulle skille seg, har de gjort det klart at de har særeie. Foto: NTB scanpixVis mer

Her er den knallharde ekteskapskontrakten

Ved en skilsmisse kan Chris se langt etter kongelige skatter, men brødristeren kan han få med seg.

SEOGHØR.NO:  Lørdag 8.juni sa prinsesse Madeleine og Chris O'Neill ja til å leve sammen i gode og onde dager. Kjærligheten mellom brudeparet var til å ta og føle på. Likevel har de på forhånd måtte forholde seg til litt mer ubehagelige ting, nemlig hva som skjer om de skulle gå fra hverandre.

Expressen skriver i dag at de nygifte underskrev en ekteskapskontrakt allerede 1.mai. Her gjøres det klart at Madeleines eiendommer forblir hennes ved et brudd. Også inntektene disse måtte genere, vil holdes utenfor et eventuelt skilsmisseoppgjør. Det samme gjelder arv og gaver.


Videre skriver den svenske avisen, som har hatt innsyn i avtalen, at de nygifte vil dele på innventar i hjemmet. Det vil si at det kan bli bråk om hvem som skal ha sofaen og brødristeren, men altså ikke de større verdiene.


Selv om prinsessen har sikret sine kongelige verdier, vil likevel ikke Chris stå tomhendt ved en skilsmisse. Han er selv styrtrik, og har akkurat på samme måte som sin kone, sikret seg med særeie i ektekspaskontrakten de har undertegnet.


Avtaler om særeie er helt normalt i de kongelige kretser, og både Madeleines foreldre og storesøster gjorde det samme da de giftet seg.
LES OGSÅ: Her nyter Chris og Madeleine hvetebrødsdagene