Her er de første bildene av Victorias baby

Det svenske hoffet viser frem den nye tronarvingen for første gang.

ESTELLE: Det svenske hoffet publiserte i dag bilder av kronprinsesse Victorias nyfødte datter Estelle. Foto: Kungahuset.se
ESTELLE: Det svenske hoffet publiserte i dag bilder av kronprinsesse Victorias nyfødte datter Estelle. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden den glade nyheten kom om at Sverige hadde fått en ny prinsesse natt til torsdag, har hele det svenske folk ventet spent på det første glimtet av sin nye tronarving. Det svenske hoffet publiserer nå bilder av kronprinsesse Victoria og prins Daniel nyfødte baby.
 
Bildene av den fire dager gamle prinsessen er tatt på Haga Slott, og den lille er foreviget i en jakke strikket av kronprinsessens mormor Alice. Den lille har som kjent fått navnet Estelle Silvia Ewa Mary og er hertuginne av östergötland.
 
Det ble i forkant sagt at det var prinsessens morfar, kong Carl Gustaf (65), som skulle ta det første bildet av familiens nye tilskudd. Men slottets informasjonssjef Bertil Ternetvil ikke gå ut med når bildet ble tatt og hvem som er fotografen.

-Vi får se om vi går ut med det, men vi kan si at det er noen i familien, sier han til Aftonbladet.

Allerede før de første bildene av vesle Estelle Silvia Ewa Mary ble offentliggjort, var imidlertid flere ute med å sammenligne henne med foreldrene kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

- Hun er en veldig søt prinsesse, som er veldig lik begge sine foreldre, sa statsminister Fredrik Reinsfeldt til Aftonbladet fredag.

Også grevinne Alice Trolle-Wachtmeister sier det er lett å se likheten mellom kronprinsesse Victoria og hennes datter.

- Hun er en kopi av Victoria. Veldig søt. Det er to veldig lykkelige foreldre, sier hun til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Derfor må folket vente på babybildet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer