STRÅLTE: - Det känns jättebra, sa Victoria om å ha Daniel ved sin side under feiringen av hennes navnedag.  Foto: Stella Pictures
STRÅLTE: - Det känns jättebra, sa Victoria om å ha Daniel ved sin side under feiringen av hennes navnedag. Foto: Stella PicturesVis mer

Her er Daniels kongelige debut

- Det känns jättebra.

SEHER.NO: Her står Daniel Westling for første gang ved Victorias side under en offisiell tilstelning.

Klokken tolv torsdag kom sveriges kommende prins ut i borrgården ved slottet sammen med sin kommende kone, kronprinsesse Victoria. Daniels kongelige debut kom i anledning forlovedens navnedag.

- Hvordan føles det å ha Daniel ved din side for første gang, fikk Victoria spørsmål om.

- Det känns jättebra, sa Victoria ifølge Expressen.

Daniel sto og småpratet med dronning Silvia under hele seremonien, og holdt seg rundt ti meter bak sin kommende kone.

- Man ser at han innser stundens alvor, at dette nok er noe av det største han har vært med på i sitt 35 år lange liv, sier Espressens Johan T. Lindwall.

- Det er klart det er klart det er en stor og spesiell dag for Victoria endelig å få feire navnedagen med sin Daniel ved sin side – og vise for all verden hvor lykkelig hun er. Og jeg synes Daniel klarer seg kjempebra i sin nye rolle.  Det må jo være litt spesielt for ham også.  Som fremtidig prins må han jo venne seg til å vinke og smile til folkemengden  - og det gjør han allerede med bravur! Og Victoria ser riktig så stolt ut, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Kong Carl Gustaf gikk glipp av Daniels kongelige debut, siden han var på møte et annet sted. Men torsdag kveld er det stor gallamiddag på slottet, også der vil Daniel delta.
Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Kvestet under kjelketur

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.