<strong>KONGELIG SJØLFIE:</strong> Kronprinsesse Mette-Marit på sitt første offisielle Instragram-bilde. Foto: Crownprincessmm Instaggram
KONGELIG SJØLFIE: Kronprinsesse Mette-Marit på sitt første offisielle Instragram-bilde. Foto: Crownprincessmm Instaggram Vis mer

Her deler Mette-Marit sin første selfie på Instagram

Før sommeren kunne Seoghør.no avsløre Mette-Marits hemmelige Instagram-konto, nå har hun også fått en konto som er åpen for alle.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (41) har lenge vært dronninga i sosiale medier. Hun er også til tider en ivrig twitrer, og snakker både med kjente og ukjente på mikrobloggnettstedet.

Kronprinsparet var også blant de første kongelige i verden som kommuniserte med sine borgere via sine Facebooksider.

I juni kunne Seoghør.no avsløre at Mette-Marit også hadde kommet seg på instagram med en privat konto under brukernavnet «gullfugl». Dette var en lukket konto.

Men nå har Mette-Marit også fått sin offisielle konto på det sosiale mediet. Nyheten ble lørdag sluppet på Fretex sine hjemmesider.

Kontoen er opprettet i tide til laneringen av Fretex' gjenbruksdager i Fredrikstad og Bergen. Her skal Jenny Skavlan redesigne to av kronprinsesse Mette-Marits kjoler.

I sin første ofisielle Instagram-melding nevnes også Jenny Skavlan.

«Å heisann #sjølfie.. Min #engangtil favoritt. Stor takk til damene på Lillehammer rødekors. Denne har fått meg gjennom mang en regnværsdag ... Så var det over til @jennyskavlan & @ingeborggjarum,» skriver Mette-Marit, som lørdag også var i bryllupet til sin bror Per Høiby.

Kjolene er fra motehuset Prada - og tidligere i uken avslørte Skavlan hvilke to kjoler det dreier seg om.

På bildedelingstjenesten Instagram lahun tirsdag ut bilde av en enkel blå kjole med trekvart erm, og en kortermet i kremhvitt.

- I forbindelse med Gjenbruksdagene har jeg fått det staselige oppdraget å redesigne to av H.K.H kronprinsesse Mette-Marits sine kjoler, skrev Skavlan.

Skavlan lar det imidlertid fortsatt være hemmelig hvordan kjolene skal se ut etter hun har lagt sin hånd på dem:

- Resultatet kan man se i Fredrikstad og Bergen 5. og 6. september. Og deretter vil de legges ut på Fretex sine auksjonssider på QXL.Kjolene kan altså bli dine - og ifølge Jenny selv skal hun ikke gjøre de store endringene.

- Prada er design jeg har stor respekt for i utgangspunktet, så det blir kun noen enkle endringer. Jeg skal fiffe opp kjolene, og det kommer til å bli mest håndsøm og detaljer. På den måten har kjøperen mulighet til å fjerne detaljene i etterkant, dersom hun ønsker en helt enkel kjole, har hun sagt til Minmote.

ER DETTE VESKEN? Kronprinsessen har donert bort en skinnveske fra merket Tod s. Kanskje er det denne favoritten i burgunder, som hun blant annet brukte under statsbesøket fra Finland for to år siden... Foto: Andreas Fadum
ER DETTE VESKEN? Kronprinsessen har donert bort en skinnveske fra merket Tod s. Kanskje er det denne favoritten i burgunder, som hun blant annet brukte under statsbesøket fra Finland for to år siden... Foto: Andreas Fadum Vis mer

I tillegg til de to kjolene har Mette-Marit donert et par sko fra Manolo Blahnik, en skinnveske fra Tod's, en silkekjole fra Philip Lim og en hatt fra Sylivia Fletcher til Fretex-auksjonen, så er du riktig heldig kan du sikre deg et kongelig antrekk fra topp til tå!

Dette er imidlertid ikke første gang de to moteinteresserte damene samarbeider. Mette-Marit gikk nemlig til det overraskende skritt å åpne sin private garderobe hjemme på Skaugum for Jenny Skavlan i 2012. TV-profilen fikk sy om en av kronprinsessens gamle kjoler til sin redesign-bok «Sy om».

– Det er mye som kan gjøres for å fornye garderoben, utover det å kjøpe nye eller brukte klær. Omsøm er både morsomt, miljøvennlig og bærekraftig, sier Mette-Marit i boka.

Les også: Derfor beholdt prinsen vennskapet med eks-kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer