<strong>SKADET SEG:</strong> Mandag denne uken pådro kronprinsesse Victoria seg en forstuing i foten da hun falt i skibakken i Sveits. Hun ble kjørt til sykehuset for røntgenbilder - men det svenske hoff forteller at skaden er udramatisk, og at prinsessen fortsetter familieferien som planlagt. Foto: Stella Pictures
SKADET SEG: Mandag denne uken pådro kronprinsesse Victoria seg en forstuing i foten da hun falt i skibakken i Sveits. Hun ble kjørt til sykehuset for røntgenbilder - men det svenske hoff forteller at skaden er udramatisk, og at prinsessen fortsetter familieferien som planlagt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her debuterer Estelle i skibakken

Få dager etter at mamma kronprinsesse Victoria ble utsatt for en skiulykke.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lille prinsesse Estelle fyller i februar 2 år, og har allerede debutert i slalåmbakken.

På det svenske kongehusets Facebook-side ble det på nyttårsaften lagt ut et ferskt bilde av den lille tronarvingen og hennes pappa prins Daniel (40) som poserer i skibakken under familieferien i Sveits.

Bildet viser at den lille sjarmøren er godt utrustet med både ski, hjelm og solbriller, og den svenske kongefamilien er nok ekstra påpasselig med sikkerheten etter mamma Victorias (36) fall i skibakken tidligere denne uken.

Hun ble kjørt til sykehuset i Sveits, hvor hele den svenske kongefamilien ferierer, og fikk påvist forstuing i foten. Ifølge Ulrika Näsholm, informasjonssekretær ved det svenske hoffet, skal kronrinsessen være ved godt mot:

- Hun har forstuet foten, men det er ingenting alvorlig. Det påvirker hverken hennes ferie eller andre øvrige representasjonsoppgaver. Jeg har pratet med kronprinsessen, og hun har det etter forholdene bra, fortalte hun til svensk presse denne uken.

Men selv om familien har tatt alle forholdsregler når det kommer til sikkerheten av den lille prinsessen, er det flere Facebook-følgere som etterlyser prins Daniels hjelm...

LES OGSÅ: Victoria tok med Estelle på fest

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer