Her dater Pippa eks-kjæresten

Mens kavaleren fra prinsebryllupet satt hjemme i London, strålte Kate Middletons søster om kapp med sola da hun dro til Spania med eksen...

<strong>STORTRIVES MED PERCY:</strong> Pippa Middleton skal ha holdt kontakten med eks-kjæresten George Percy også etter at det ble slutt mellom de to, Nå raser spekulasjonene om at de to har blitt sammen igjen. Foto: Stella Pictures
STORTRIVES MED PERCY: Pippa Middleton skal ha holdt kontakten med eks-kjæresten George Percy også etter at det ble slutt mellom de to, Nå raser spekulasjonene om at de to har blitt sammen igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Midlletons søster Pippa ble kjent over store deler av verden da hun stjal glansen i det britiske prinsebryllupet med sin sexy kjole.

Nå vekker Kates lillesøster igjen oppsikt, etter at hun har reist på en romantisk ferie til Madrid med sin eks-kjæreste George Percy.

Ifølge nettsiden til bladet People skal paret i løpet av helgen både ha blitt sett både sett feste på nattklubber i den spanske hovedstaden og på en rotur på en sjø i byens Rotiro park.

Nå raser spekulasjonene om at Pippa har gjort det slutt sin kavaler i det kongelige bryllupet - den tidligere cricket-spilleren Alex Loudon.

Loudon skal ifølge People ha tilbragt helgen hjemme i London, mens Pippa nøt livet med Percy i Spania.

Kanskje blir det også et adelig bryllup for den vakre 27-åringen i fremtiden? Percys far innehar nemlig tittelen hertug av Northumberland...


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå vil brudene se ut som Pippa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer