<strong>HOLDT TALE:</strong> Mette-Marit var svært beveget da hun talte for frivillige og ansatte i Røde Kors. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HOLDT TALE: Mette-Marit var svært beveget da hun talte for frivillige og ansatte i Røde Kors. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Her bryter Mette-Marit ut i gråt

Klarte ikke å holde tårene tilbake under Røde Kors-samling.

Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit stilte mandag opp på en samling for frivillige og ansatte fra Røde Kors, som har deltatt i arbeidet i etterkant av terrorbomben i Oslo og massakren på Utøya.

Det skulle vise seg å bli en tårevåt affære for kronprinsessen, som holdt en tale for de fremmøtte.

I talen hyllet Mette-Marit de frivillige som hadde hjulpet til i tiden under og etter terrorangrepene. Og det var tydelig at kronprinsessen var beveget, da hun slet med å holde tårene tilbake.

«Noen ganger blir ord fattige. Og det å skulle si noe om den innsatsen dere har lagt ned siden fredag for en uke siden gjør meg ydmyk. Dere har reddet liv. Dere har satt andre mennesker foran dere selv. Dere har sett mer enn andre kan forestille seg. Og jeg vet at dette må være en stor personlig belastning. Hele Norge skylder dere en stor takk for innsatsen deres.», sa hun i talen.

Kronprinsessen var tilstede under samlingen i halvannen time. Der fikk hun også med seg Sven Mollekleiv, president i Norges Røde Kors sin tale.

Under talen til Mollekleiv måtte hun også frem med lommetørklet, og var svært beveget.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ha 22. juli som minnedag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer