<strong>VAKKER:</strong> Kronprinsesse Mette-Marit var vakker i en kremfarget kjole. Kronprins Haakon fortalte at han gledet seg til fest. Foto: Scanpix
VAKKER: Kronprinsesse Mette-Marit var vakker i en kremfarget kjole. Kronprins Haakon fortalte at han gledet seg til fest. Foto: Scanpix Vis mer

Her ankommer kronprinsparet festen

- Det blir helt sikkert hyggelig, sier kronprins Haakon.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit deltok ikke under den borgerlige vielsen av fyrst Albert og hans Charlene Wittstock fredag. Likevel dukket paret opp under festen fredag kveld.

Mette-Marit og Haakon virket å være i storform da de ble fotografert før de entret festen, og Mette-Marit hadde på seg en vakker, kremfarget kjole.

- Det blir helt sikkert hyggelig. Vi gleder oss, sa kronprinsen til den norske pressen som hadde møtt opp utenfor Le Hermitage i Monte Carlo i Monaco.

Under cocktailfesten underholdes gjestene av den verdenskjente artisten Jean Michel Jarre.

Ifølge Dagbladet ankom kronprinsparet i en sort BMW, og hadde politieskorte på vei til Le Hermitage.

Kronprinsparet er de eneste norske kongelige som er tilstede under bryllupet denne helgen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ga baby-hint etter seremonien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer