Her ankommer de bryllupsfesten

Kronprinsessen strålte foran de fremmøtte fotografene i Monaco...

I MONACO: Mette-Marit var i strålende humør da hun ankom «Hotel de Paris» i Monaco fredag. Foto: Scanpix
I MONACO: Mette-Marit var i strålende humør da hun ankom «Hotel de Paris» i Monaco fredag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Helgens fyrstebryllup i Monaco har - naturlig nok - fått stor oppmerksomhet rundt om i verden. Fra før av er det kjent at hele den svenske kongefamilien allerede er på plass for å ta del i festen rundt ekteskapsinngåelsen til fyrst Albert og Charlene Wittstock.

«På plass er hele den svenske kongefamilien, fra kronprinsesse Victoria og prins Daniel, til kongeparet, prins Carl Phillip og prinsesse Madeleine.», skrev Svensk Damtidning tidligere denne uka.

Den svenske kongefamilien er derimot ikke de eneste som nå har kommet til bryllupsbyen.
Fredag ankom nemlig vår egen kronprins Haakon og hans kronprinsesse Mette-Marit Monaco, der de sjekket inn på hotellet der de skal bo, «Hotel de Paris».

Og som bildene også antyder, smilte kronprinsparet vennlig til de fremmøtte utenfor inngangen til hotellet.

Det er en rekke store stjerner på gjestelisten til bryllupet i helgen. Som Seher.no tidligere har omtalt vil norske Aksel Lund Svindal og hans alpinkjæreste Julia Mancuso gjeste bryllupet.

Designergiganten Karl Lagerfeld og Frankrikes rikeste mann, Bernard Arnault er på listen. Det samme er Giorgio Armani, samt supermodellene Naomi Campbell og Karolina Kurkova.

Tidligere James Bond-skuespiller Roger Moore er invitert, det samme er den svenske modellen Victoria Silvstedt og skuespillerstjernen Gerald Butler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik er Monacos skandaløse kongefamilie  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer