- Hennes plikt er å produsere en arving

Den kommende prinsessen har alles øyne på seg...

IMPONERER: Hugo Vickers mener Kate gjør en god figur. - Hun er en intelligent jente. Kongefamilien må være veldig fornøyde, sier han. Foto: All over press
IMPONERER: Hugo Vickers mener Kate gjør en god figur. - Hun er en intelligent jente. Kongefamilien må være veldig fornøyde, sier han. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er kun tre uker igjen til Kate Middleton (29) og prins William (28) skal gifte seg i London.

Etter at parets forlovelse ble offentliggjort i november, har Kate opplevd et enormt press, og hun har måttet tåle å bli gransket fra topp til tå av britisk presse.

Nå sier den anerkjente forfatteren Hugo Vickers at det forventes av Kate, eller Catherine som hun egentlig heter, tar en tradisjonell rolle etter at hun har blitt en del av kongefamilien. Og forfatteren sier at det regnes med at hun stiller opp for å tilfredsstille ektemannen.

- Hvis jeg skal være brutal, så er Catherines plikt å tilfredsstille ektemannen og produsere en arving, sier han ifølge The Telegraph.

Vickers synes Kate gjør en god figur, og mener de kongelige skal være imponert over det hun har vist så langt.

- Hun er en intelligent jente. Kongefamilien må være veldig fornøyde, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kates bluse skapte kaos  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer