Prins Harry og hertuginne Meghan:

Hengt ut som «gold digger»

Menneskene bak stuntet hadde tydelige intensjoner.

GULLGRAVER?: Hertugparet av Sussex kunne nylig melde om opprettelsen av en ny stiftelse. Det bestemte nettroll seg for å gjøre noe med, og nå har paret blitt offer for en nokså frekk spøk. Foto: NTB scanpix
GULLGRAVER?: Hertugparet av Sussex kunne nylig melde om opprettelsen av en ny stiftelse. Det bestemte nettroll seg for å gjøre noe med, og nå har paret blitt offer for en nokså frekk spøk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Titlene og apanasjen er nå borte for hertugparet av Sussex, som i slutten av mars offisielt trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter. De kan ikke lenger bruke varemerket «Sussex Royal» fordi de ikke lenger skal forbindes med seniormedlemmene av det britiske kongehuset.

Beslutningen sørget for mye bråk, og både internt i Buckingham Palace og eksternt ble det diskutert hvordan overgangen skulle gjøres. Hva hertugparet skulle bruke tiden på har vært et av de store mysteriene. Det kunne de derimot avsløre nylig.

I starten av april ble det kjent at de hadde levert inn papirer for å opprette en ny stiftelse, «Archewell». Til britisk presse har hertugparet uttalt at de ønsker at stiftelsen skal bidra til å «gjøre noe med mening, noe som betyr noe».

Frekke troll

Det har derimot ikke gått så sømløst for seg som de kanskje hadde håpet. Flere medier, deriblant International Business Times og Page Six, melder nemlig om at frekke nettroll har gjort endringer på stiftelsenes nettside. Dersom man forsøkte å komme inn på nettsida, ble man i stedet sendt rett til Kanye Wests musikkvideo for låten «Gold Digger».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer