SKJELLES UT: - Hennes eneste oppgave i livet er å føde et barn, sier forfatteren Hillary Mantel om Kate. Foto: FameFlyNet
SKJELLES UT: - Hennes eneste oppgave i livet er å føde et barn, sier forfatteren Hillary Mantel om Kate. Foto: FameFlyNetVis mer

Henges ut som «tynn utstillingsdukke»

- Kate har ingen egen personlighet, hun blir bare definert basert på hva hun kler seg i.

SEOGHØR.NO: Hillary Mantel, forfatteren av suksessbøker som ”Wolf Hall” og ”Bring Up the Bodies” gikk til frontalangrep på hertuginne Kate (30) under et foredrag for London Review of Books.

I foredraget, som handlet om kvinner i kongehuset fra Tudor-perioden og frem til i dag, slaktet forfatteren alt fra hertuginnens utseende til hennes personlighet.

Blant annet sa Mantel at Kate er ”skrekkelig tynn”, en ”utstillingsdukke” og ”blottet for personlighet".

- Kate har ingen egen personlighet, hun blir bare definert basert på hva hun kler seg i, sa forfatteren under foredraget ifølge avisa The Telegraph.

Mantel mente også at Kates ”øyne er døde”, hennes ”smil er stivt” og at ”hennes eneste oppgave i livet er å føde et barn”.

Forfatterens oppsiktsvekkende uttalelser har allerede ført til reaksjoner i England.

- Det høres ut som om hun snakker om noen hun aldri har møtt og som hun vet veldig lite om. Dette er utrolig uhøflig, sier Joe Little, redaktør i det kongelige bladet Majesty.

Tidligere i år viste en undersøkelse at Kate ikke er blant folkets største favoritter hos kongefamilien.

I en undersøkelse i avisa The Telegraph ble folket bedt om å navngi to eller tre av deres rojale favoritter i den britiske kongefamilien i

62 prosent av de spurte sa William er en av deres favoritter. Med det er prinsen folkets soleklare favoritt. Dronning Elizabeth fulgte nærmest med 48 prosent.

Harry er tredje mest populære medlem med 36 prosent.

Den store overraskelsen ved undersøkelsen befinner seg på 4. plass.

Hertuginne Kate har tatt verden med storm etter sin inntreden i den britiske kongefamilien – men hjemme i England sier bare 23 prosent at Kate er en av deres favoritter. '
 
LES OGSÅ: Fyrst Albert: - Derfor har vi ikke fått barn