HENGES UT I  USA: Prins Charles og hans kone hertuginne Camilla har fått en ubehagelig overraskelse etter at et amerikansk ukeblad i dag hevder prinsen egentlig er homofil. Foto: Stella Pictures
HENGES UT I USA: Prins Charles og hans kone hertuginne Camilla har fått en ubehagelig overraskelse etter at et amerikansk ukeblad i dag hevder prinsen egentlig er homofil. Foto: Stella Pictures Vis mer

Henges ut som homofil

- Vi vet om hans tre mannlige elskere, hevder amerikansk tabloid.

SEHER.NO: Det amerikanske ukebladet Globe er kjent for sine mange sjokkerende førstesideoppslag. Men i sin siste utgave går de lenger enn vanlig og har nok samtidig fått mange britiske rojalister til å sette morgen-teen i halsen.

Under tittelen «Prins Charles er homofil», hevder bladet at dronning Elizabeths sønn i mange år har levd i skapet.

- Vi har snakket med kilder ved hoffet, og vet navnene på tre av hans mannlige elskere, skriver bladet på sin hjemmeside.

Bladet hevder også at ekteskapet med prinsesse Diana, som prins Charles (62) fikk sønnene William og Harry med, var et skjul for hans egentlige legning.  Det samme skal ekteskapet til hans nye kone hertuginne Camilla (63) være.

Selv om oppslaget nå går verden rundt, har det britiske kongehuset vært tause.

De har foreløpig ikke kommentert oppslaget, eller om de vil saksøke utgiverne av bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: På statsbesøk i billigkåpe