Hemmelighetsfulle gjester

Kåre Conradi og kjæresten Lene Marlin ankom Martha Louises bursdag med en stor, rosa presang.

GAVMILDE: Lene Marlin og kjæresten Kåre Conradi hadde med seg kveldens største presang, men ville ikke røpe innholdet.  Foto: Stella Pictures
GAVMILDE: Lene Marlin og kjæresten Kåre Conradi hadde med seg kveldens største presang, men ville ikke røpe innholdet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video nederst i saken. 


SEHER.NO:  Lørdag kveld var det duket for fest på slottet for å feire bursdagen til Prinsesse Martha Louise (40). Mange kjente navn sto på gjestelisten blant annet Magne Furuholmen, Harald Zwart og Harald Rønneberg.

Skuespiller Kåre Conradi (39) var Ari Behns forlover da han giftet seg med prinsessen. Han kom sammen med pop-kjæresten Lene Marlin (31) og utmerket seg ved å ha med kveldens største gave. Paret hadde med seg en stor rosa pakke, men ville ikke røpe innholdet. 

- Det er mye oppi den, var alt Conradi ville avsløre.

I likhet med Conradi var de fleste gjestene tause om hva de hadde med i gave til prinsessen, men Åsne Seierstad (41) var ikke like hemmelighetsfull.

- Gaven er på slottet allerede. Jeg har kjøpt et maleri.

Forfatteren hadde på seg en flott gullkjole og pels rundt halsen, og kunne fortelle at hun hadde hatt den på fine steder tidligere.

- Denne har jeg hatt på meg på Buckingham Palace for noen år siden, så den har vært i fine omgivelser før, fortalte Seierstad.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hører det blir trøkk her  


[obj:media:10104]