Prins Harry og hertuginne Meghan:

Hemmelig navneendring avslørt

Hertugparet av Sussex skal ha blitt avslørt.

ENDRING: Ifølge dokumenter den britiske avisen The Sun har fått tilgang på, skal en navneendring for hertuginne Meghan og prins Harry ha blitt avslørt. Foto: Splash News / NTB
ENDRING: Ifølge dokumenter den britiske avisen The Sun har fått tilgang på, skal en navneendring for hertuginne Meghan og prins Harry ha blitt avslørt. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er allerede gått et år siden verden ble overrasket over prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) tilsynelatende raske avgjørelse om å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter.

Siden den gang har ekteparet, som fikk sønnen Archie (1) sammen i mai for snart to år siden, holdt en svært lav profil og bare vist seg offentlig et fåtall ganger.

Duoen har også forlatt Storbritannia til fordel for USA og Los Angeles. Det betyr imidlertid ikke at interessen rundt paret har dabbet av av den grunn, snarere tvert imot kanskje, da flere gjør det de kan for å få vite hva de driver med.

Og nå kan The Sun avsløre nok en detalj om Harry og Meghan.

Hyllest til Diana?

Som nevnt ble de foreldre for første gang da lille Archie kom til verden. Den lille gutten fikk navnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor og på fødselsattesten har det ifølge den britiske tabloidavisen nå blitt utført navneendringer.

Det er riktignok ikke den lille guttens navn som er blitt endret, men foreldrenes.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Tidligere har nemlig moren stått oppført som Rachel Meghan, men nå står det ifølge dokumenter avisen har fått tilgang til «bare» Hennes kongelig høyhet hertuginne av Sussex. Når det gjelder prins Harry har det også blitt gjort en liten endring hvor tittelen som prins har blitt lagt til.

På sønnens fødselsattest står han nå oppført som Hans Kongelige Høyhet prins Henry Charles Albert David hertug av Sussex.

Om dette er en hyllest til Harrys mor, avdøde prinsesse Diana, vites ikke, men det kan godt være. Hun brukte nemlig ofte Hennes kongelige høyhet prinsesse av Wales i stedet for navnet sitt.

Harry og Meghans navneendring på fødselsattesten skal ha skjedd i all hemmelighet, samme år som Archie kom til verden.

Spontanabort

I november kunne Harry og Meghan også avsløre at de tidligere ventet sitt andre barn og at Archie skulle ha blitt storebror. Dessverre endte svangerskapet i en spontanabort, noe hertuginnen selv avslørte i en kronikk i New York Times.

ÅPEN: Hertuginne Meghan avslørte i fjor at hun mistet et ufødt barn. Hoffekspertene hyller henne. Video: Caroline Vagle og Anders Johan Stavseng. Vis mer

39-åringen skrev at det hele startet som en vanlig juli-morgen da hun plutselig skjønte at hun mistet sitt andre barn mens hun holdt sin førstefødte i armene.

«Timer senere lå jeg i en sykeseng og holdt ektemannen min sin hånd. Jeg kjente håndflata og kysset knokene hans, våte av begges tårer», var blant det hun skrev, og fortalte at hun forestilte seg hvordan de skulle komme seg gjennom det.

Det var ikke kjent at Meghan og prins Harry ventet nok et barn.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, roste hertugparet for åpenheten.

- Jeg tenker det er viktig at Meghan snakker høyt om dette. På den måten fjerner hun tabu, og setter ord på en sorg mange har følt og føler på. For som hun skriver selv er det veldig mange som opplever å spontanabortere, men likevel få som snakker om det, sa Vagle.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Her går det galt for stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer