Prinsesse Ingrid Alexandra:

Hemmelig kjæreste avslørt

Prinsesse Ingrid Alexandra har funnet sin drømmeprins.

STRÅLER AV LYKKE: Prinsesse Ingrid Alexandra strålte i helgen på sin egen 18-årsfeiring. Nå kan Se og Hør avsløre at hun også er forelsket. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STRÅLER AV LYKKE: Prinsesse Ingrid Alexandra strålte i helgen på sin egen 18-årsfeiring. Nå kan Se og Hør avsløre at hun også er forelsket. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld var det duket for en av de største og viktigste gallamiddagene på Slottet i nyere tid. Prinsesse Ingrid Alexandras (18) myndighetsdag skulle endelig feires, etter å ha blitt utsatt på grunn av pandemien.

Gjestelisten var eksklusiv, og besto av flere europeiske tronarvinger, øvrige kongelige, statsråder og prinsessens innerste krets. Hennes egen vennegjeng satt bare noen bord bortenfor kongen, og fikk med seg talene som rørte både gjestene og en hel nasjon.

Nå kan Se og Hør avsløre at prinsessen også hadde invitert sin hittil ukjente kjæreste på festen. Se bildene og les alt om Ingrid Alexandras kjæreste på Se og Hør Pluss.

Hyggelig

Se og Hør kjenner til at prinsessen har vært i et forhold i en lang periode. Som sine foreldre og besteforeldre må nok også Ingrid Alexandra avfinne seg med stor offentlig interesse rundt hvilken ung mann hun trykker nærmest til sitt bryst.

Forholdet har vært en godt bevart hemmelighet, som bare de aller nærmeste har visst om.

Da han ankom fredag kveld, sang 60 gardister Halvdan Sivertsens «Brudemarsj fra Lødingen» fra galleriet: «Først sa du nei, så sa du ja, så sa du kjæresten min».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer