Prins Harry:

Hemmelig innspilling forbløffer

Prins Harry og James Corden skal ha storkost seg i hverandres lag.

KARAOKE: Prins Harry skal gjeste det velkjente innslaget «Carpool Karaoke» med James Corden. Foto: Daniel Leal-Olivias / AFP / NTB
KARAOKE: Prins Harry skal gjeste det velkjente innslaget «Carpool Karaoke» med James Corden. Foto: Daniel Leal-Olivias / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er få ting de siste årene som har generert like mange klikk på YouTube som James Cordens (42) talkshow-innslag «Carpool Karaoke». Det hele startet i 2015, og flere av verdens største stjerner har takket ja til en kjøretur i Cordens bil.

I bilen har han nemlig hatt med seg gjester som Bruno Mars, Adele, Britney Spears og Justin Bieber, og samtlige stjerner har sett ut til å storkose seg i godt lag med talkshow-verten.

Nå har han imidlertid spilt inn en ny episode, og den celebre gjesten kommer kanskje overraskende på for mange. Corden har nemlig hatt besøk av selveste prins Harry (36).

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, har det kokt på nettet. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Mye tulling og latter

Duoen har vært venner i flere år, og fredag ble prinsen og talkshow-verten observert sammen i Hollywood, der de reiste rundt med en dobbeltdekkerbuss, ifølge People.

- De filmet et covid-vennlig innslag av «Carpool Karaoke» på dobbeltdekkeren, forteller en kilde til People, og legger til:

- De har vært venner i flere år og koste seg masse. Det var mye tulling og latter. De kjørte rundt Hollywood og James viste Harry noen spesielle landmerker. De snakket også om Harrys liv i USA og hva fokuset hans er nå, utdyper kilden.

I tillegg til å ha med seg en helt kameracrew fikk duoen en politieskorte. Prins Harrys private sikkerhetsteam skal også ha vært til stede.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

Gode venner

Som nevnt har Corden og prins Harry vært venner i flere år. Blant annet var «The Late Late Show»-verten til stede under prinsens storslåtte bryllup med hertuginne Meghan i 2018.

GJESTER: James Corden og kona Julia Carey var en av mange kjendisgjester i prins Harry og hertuginne Meghans bryllup. Foto: Chris Radburn / AFP PHOTO / POOL / NTB
GJESTER: James Corden og kona Julia Carey var en av mange kjendisgjester i prins Harry og hertuginne Meghans bryllup. Foto: Chris Radburn / AFP PHOTO / POOL / NTB Vis mer

- Det var helt fantastisk. Jeg har kjent prins Harry i omtrent syv år nå og det var herlig, fortalte han i en episode av programmet sitt etter bryllupet, og fortsatte:

- Det var en av de vakreste seremoniene jeg har vært i. Det var nydelig, det var en hel affære: det var lykkelig, det var gledelig og det var oppløftende.

Prins Harry og hertuginne Meghan ble rette ektefolk i en vielse i St. Georges kapell på Windsor slott i London lørdag 19. mai for snart tre år siden.

BLIR LURT: 12 jenter er sikre på at de dater prins Harry i realityprogrammet «I Wanna Marry Harry». Video: Fox / Rød Løper Vis mer

Arrogant idiot

Som nevnt har Corden hatt enorm suksess med talkshow-innslaget «Carpool Karaoke», men før suksessen hadde han et rykte på seg for å være både arrogant og uhøflig. Bakgrunnen for hans dårlige rykte kom av oppførselen hans etter suksessen med tv-serien «Gavin & Stacey».

Under British Academy Television Awards i 2008 bemerket nemlig Corden seg ved å klage i talen sin over at tv-serien ikke ble nominert til kategorien «beste komedie», da den vant «publikumsprisen».

- Hvordan kan det som tilsynelatende er den beste komedieutførelsen og årets tv-serie ikke engang bli nominert som en komedie?, stilte 41-åringen spørsmål ved den gang, ifølge Metro.

I et intervju med The New Yorker innrømmet han senere at ryktene om at han var en arrogant idiot faktisk stemte.

- Jeg begynte å oppføre meg som en drittunge, som jeg selv ikke synes at jeg er. Den første følelsen av berømmelse er giftig, og jeg tror at det er enda mer giftig hvis du ikke er forberedt på det, fortalte han.

LES OGSÅ: Dette er prinsens kjendisnettverk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer