Eks-prinsesse Tessy av Luxemburg:

«Hemmelig» gift etter skandalen

Lykken smiler på ny etter den stygge, kongelige skilsmissen i 2017.

FOR ANDRE GANG: Tidligere prinsesse Tessy av Luxemburg fikk sin Frank Floessel i Sveits sist fredag. De venter for tiden også sitt første barn sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram
FOR ANDRE GANG: Tidligere prinsesse Tessy av Luxemburg fikk sin Frank Floessel i Sveits sist fredag. De venter for tiden også sitt første barn sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere prinsesse Tessy (35) av Luxemburg har fått et helt nytt liv etter at hun og prins Louis (34) på skittent vis gikk fra hverandre for fire år siden. Den kongelige skilsmissen ble kunngjort i januar 2017, noe som ble starten på en to år lang høylytt runde i rettssystemet, der penger var stridens kjerne.

Tessy ble anklaget for å være «gold digger» da hun krevde et rettferdig oppgjør etter samlivsbruddet, og skittkasting og pengekrangel preget den kongelige skilsmissen i lang tid.

Sammen har de sønnene Gabriel (15) og Noah (13). På rekordtid har prinsessen etablert seg på nytt med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel. De kunngjorde sin kjærlighet for hverandre i fjor, og forlovet seg på nyttårsaften.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Og nå har bryllupet stått. Det ferske ekteparet - som i februar også avslørte at de venter sitt første barn sammen - giftet seg «i all hemmelighet» i Zürich i Sveits sist fredag. Det avslørte eks-prinsessen selv på Instagram, der det også kom frem at vielsen gikk stille og rolig for seg med bare nære venner og familie til stede.

Øvrige gjester kunne imidlertid følge seremonien på livestream.

- Det var et magisk øyeblikk da vi utvekslet våre ringer og ekteskapsløfter. Et mye etterlengtet øyeblikk etter måneder med venting på grunn av coronarestriksjoner, sier det ferske ekteparet til Se og Hør.

Røper detaljer

Seremonien var en langt mer nedtonet affære enn da hun giftet seg med prins Louis i ei kirke i Luxemburg i september 2006. Et fåtall gjester fikk delta grunnet pandemien, men de heldige utvalgte kunne i etterkant av seremonien delta på bryllupsmiddag med utsikt over havet.

Bruden hadde på seg en enkel, hvit kjole med en bred, sort sløyfe over babymagen. Hun og Floessel venter en gutt i løpet av sommeren. Tessys to sønner Gabriel og Noah var forlovere, mens Floessels datter Julia var brudepike.

I forkant av bryllupet avslørte Tessy overfor følgerne sine på Instagram at en større bryllupsfest ville finne sted senere i år, når babyen er kommet og coronarestriksjonene forhåpentligvis er blitt lettet på.

Bruden selv har delt flere innlegg på Instagram om bryllupet forrige fredag.

«Vi sa ja. Her er en sniktitt til dere alle fra denne absolutt fantastiske dagen. Tusen takk til dere alle for de snille, vakre, kjærlige og støttende meldingene», skrev hun i helgen.

Den tidligere prinsessen har delt en rekke bilder fra den store dagen med ektemannen, de to sønnene - samt bonusdatteren Julia.

I et annet innlegg i helga takket den tidligere prinsessen for alle gratulasjoner, både fra enkeltpersoner og pressen.

«Tusen takk igjen, alle sammen, for de hundrevis av meldingene deres. Så mye vennlighet og kjærlighet i hvert eneste ord», skrev 35-åringen, og la til at den overveldende kjærligheten etter bryllupet har berørt dem.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Gratulerte eksen

Skilsmissen mellom Tessy og eksmannen prins Louis gikk ikke akkurat stille i dørene. I starten av 2017 kunngjorde kongehuset bruddet, etter nesten elleve års ekteskap.

Verdenspressen kastet seg også på, og veltet seg i saftige overskrifter om det som ble beskrevet som en møkkete og sjokkerende kongelig skilsmisse. I ettertid har imidlertid begge startet på ny på hver sin kant.

I april kom det lynmelding fra storhertugdømmet om at også prins Louis hadde forlovet seg på ny, og at det nok en gang er duket for kongelig bryllup i Luxemburg.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Prins Louis har falt for advokaten Scarlett-Lauren Sirgue - og Tessy var raskt ute med å gratulere sin forhenværende ektemann:

«Endelig er det ute også. Gabe, Noah, Frank og jeg er så glade for dere begge og ønsker dere ikke annet enn det beste og mye lykke», skrev hun på Instagram Story, ifølge People.

LES OGSÅ: Detaljen som gikk verden rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer