Grevinne Alexandra:

- Hemmelig forelsket i hemmelig agent

En ny mann skal være grunnen til at prins Joachims ekskone stråler.

BLOMSTRER:
Grevinne Alexandra
har slått ut i full
blomst det siste året,
og nå viser det seg
at en hemmelig agent
har kapret hennes
hjerte. Foto: Krestine Havemann/ NTB scanpix
BLOMSTRER: Grevinne Alexandra har slått ut i full blomst det siste året, og nå viser det seg at en hemmelig agent har kapret hennes hjerte. Foto: Krestine Havemann/ NTB scanpix Vis mer

Endelig smiler hun! Grevinne Alexandra (54) har virkelig vært i vinden det siste året med ny bok, foredragsturné og debut som artist!

Hun strutter av selvtillit og smiler mer enn på mange år, og ifølge dansk Se og Hør er det fordi hun er forelsket igjen.

Den nye drømmeprinsen heter Tony, og kan skilte med litt av en CV. Han har vært medlem av politiets antiterrorkorps, samt undercover-agent i politiets etterretningstjeneste.

Møttes under flytting

Ifølge det danske bladet møttes de to da Alexandra flyttet inn i en ny villa i januar i fjor. Tony var nemlig koordinator for grevinnens store flytteprosjekt. Samarbeidet ble fort til varme følelser, men selv om de nå skal ha vært sammen nærmere et år, holder grevinnen fortsatt sin flamme skjult.

Selv i hennes innerste krets, er det fortsatt mange som ikke har blitt introdusert

Alexandra er glad i ham, men med to tøffe, offentlige brudd bak seg, vil hun at forholdet skal være helt stabilt før hun vil vise fram sin nye kjærlighet. Grevinnen ble skilt fra prins Joachim (49) i 2005.

To år senere giftet hun seg med Martin Jørgensen (40), men de to skilte lag i 2015, og ekteskapet endte i en offentlig skittentøyvask.

VONDT BRUDD:
Alexandra kastet ektemannen
Martin Jørgensen på dør fordi
hun trodde han var utro med
en dansk TV-stjerne.Foto: Jesper Sunesen/ All Over Press Danmark
VONDT BRUDD: Alexandra kastet ektemannen Martin Jørgensen på dør fordi hun trodde han var utro med en dansk TV-stjerne.Foto: Jesper Sunesen/ All Over Press Danmark Vis mer

Følte seg sviktet

Jørgensen ble koblet til en ny dame rett etter bruddet, og Alexandra la ikke skjul på at hun følte seg sveket. I et intervju med danske BT fortalte hun åpenhjertig at eksen var en annen enn hun trodde.

- Men sånn kan det være, man kan bli overrasket og sjokkert. Nå vil jeg være alene, sa hun den gang.

Nå later det til at hun har ombestemt seg, og lever lykkelig med sin hemmelige agent. Heller ikke den første skilsmissen hennes, med prins Joachim, var enkel å komme seg gjennom.

Uten apanasje

Det hadde da gått 160 år siden det danske kongehuset sist sto overfor et ekteskapsbrudd. Den kongelige skandalen ble spesielt tydelig ved at dronningen innledet kunngjøringen med en beklagelse.

Ved skilsmissen skiftet hun tittel fra prinsesse til grevinne, og har i senere tid sagt fra seg apanasjen på tre millioner kroner. Imidlertid har hun ikke ønsket å gi fra seg sine kongelige diamanter når apanasjen forsvinner om et par år.

I et større intervju med Alt.dk lettet 54-åringen i fjor på sløret om ekteskapet som raknet og om forholdet til prins Joachim i dag.

- En lykkelig skilsmisse er langt bedre enn et dårlig ekteskap. Når jeg ikke kunne få et lykkelig ekteskap, fikk jeg det som er nest best, og det er en lykkelig skilsmisse, sa grevinnen til Alt.

Alexandra har sagt at det tidligere ekteparet nå har et vennskapelig forhold. Ikke fordi de må, men fordi det har falt seg naturlig. Sammen har de barna prins Nikolai (19) og prins Felix (16).

SAMMEN OM BARNA: Grevinne Alexandra og prins Joachim fikk to barn sammen, prins Nikolai (t.v.) og prins Felix. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN OM BARNA: Grevinne Alexandra og prins Joachim fikk to barn sammen, prins Nikolai (t.v.) og prins Felix. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Joachim og jeg er virkelig, virkelig gode venner. Vi støtter hverandre, og vi samarbeider godt om våre to vidunderlige barn. (...) Men vi er ikke gode venner fordi vi MÅ være det for barnas skyld. Det er bare blitt sånn. Jeg tror ikke at man kan si til hverandre at man må være venner, fordi man har to barn sammen. Så enkelt er det ikke.

LES OGSÅ: Rørte ektemannen til tårer fra scenen