Den spanske kongefamilien:

«Hemmelig» bryllup: - Et magisk øyeblikk

Lykken smiler for den unge aristokraten. Se de vakre bildene!

BRYLLUP: Den spanske greven av Orsono, Carlos, giftet seg forrige helg med Belén Corsini. Foto: Thorton / Picture Press EUR / SIPA / Shutterstock / NTB
BRYLLUP: Den spanske greven av Orsono, Carlos, giftet seg forrige helg med Belén Corsini. Foto: Thorton / Picture Press EUR / SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Til tross for at vi fremdeles lever i en pandemi, og at det har satt en stopper for en rekke storslåtte bryllup det siste året, er det ikke alle som velger å avlyse eller utsette drømmebryllupet.

Det gjelder også den spanske greven av Orsono, Carlos Fitz-James Stuart y Solís (29), som er en del av hertugfamilien av Alba.

Kongelige kirkeklokker ringte nemlig denne helgen i Spania, da greven og kjæresten Belén Corsini ga hverandre sitt ja til hverandre - i hagen utenfor familiens slott Palacio de Liria i Madrid.

«Et magisk øyeblikk»

Belén Corsini er en del av en av de rikeste familiene i Spania, Corsini-familien. Carlos er som nevnt greve, og sønn av hertugen av Alba, Carlos Fitz-James Stuart.

Romantikken blomstret på den store dagen, og smilene gikk omtrent rundt for familie og venner som fikk overvære den spesielle anledningen. Dette er et av de første store bryllupene i Europa på 18 måneder.

Brudgommen hadde på seg uniform, mens bruden bar brudekjole fra det spanske merket Navascués, ifølge Svensk Damtidning.

«Imponerende, Belén. Eleganse, klasse, subtilitet og enkelthet er de fire ordene som best definerer en brud vi aldri kommer til å glemme. Et magisk øyeblikk som allerede er en del av Navascués histore», skriver designeren på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer