Ingrid Alexandras kjæreste:

Hemmelig besøk hos svigers

Prinsesse Ingrid Alexandras kjæreste er allerede innlemmet i familien.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Ingrid Alexandras (18) myndighetsdag ble feiret offisielt i juni, var det naturlig nok invitert mange prinser og prinsesser til fest på slottet. Men etter endt feiring kunne Se og Hør avsløre at prinsessens virkelige «drømmeprins» også var blant gjestene - nemlig kjæresten Magnus Heien Haugstad (22).

Turtelduene hadde holdt forholdet skjult i lang tid. Men da Magnus dukket smilende opp under den offisielle feiringen av kjæresten - Norges blivende dronning - var det ikke lenger en hemmelighet.

Nå kan Se og Hør viderebringe de første bildene av kjæresteparet. Se de eksklusive bildene og les hele saken på Se og Hør Pluss her.

Svigermors drøm

Det var forrige helg paret ble tatt på fersken, da de besøkte Magnus' nye svigerforeldre på Skaugum i Asker. Det faktum at Magnus var med Ingrid hjem, understreker at han for lengst er blitt en del av familien og er inne i varmen hos svigerforeldrene.

PÅ BESØK HOS SVIGERS: Saken om at prinsesse Ingrid Alexandra tok med kjæresten hjem til mamma og pappa kan du lese i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
PÅ BESØK HOS SVIGERS: Saken om at prinsesse Ingrid Alexandra tok med kjæresten hjem til mamma og pappa kan du lese i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

Kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Mette har tatt imot bærumsgutten med åpne armer fra dag en. Akkurat slik kong Harald (85) og dronning Sonja (85) gjorde med dem i sin tid.

RØRT: Det ble et følelsesladet øyeblikk da kronprinsesse Mette-Marit gratulerte prinsesse Ingrid Alexandra med dagen. Video: NRK. Vis mer

Kjæresteparet smilte og lo da de kjørte inn, og senere ut, fra eiendommen. Ingrid hadde med familiehunden Molly Fiskebolle, og det er ikke utenkelig at paret tok seg en tur i nærheten med den firbeinte pelsdotten.

Les alt om besøket, og om hvordan brå sykdom ødela for kveldens egentlige planer, på Se og Hør Pluss her.

Gikk verden rundt

Selv om verken prinsesse Ingrid Alexandra eller kjæresten har kommentert forholdet sitt offentlig, gikk Se og Hørs kjærestenyhet verden rundt etter å ha blitt avslørt.

Danske Ekstra Bladet skrev blant annet at «utover konger, dronninger, prinser og prinsesser fra hele Europa var det også invitert en helt spesiell gjest til den norske tronarvingens fødselsdag». Deres danske kolleger i Se og Hør og Avisen viet også spalteplass til den kongelige romansen.

RYKTER: Vi møtte Birk Ruud på NorwayCup sin verdikamp, og tok en prat om kjærligheten, sommeren og Ingrid Alexandra-ryktene. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

I Tyskland er interessen for det norske kronprinsparet enorm, og da i særdeleshet for kronprinsesse Mette-Marit. Og når datteren har fått seg kjæreste, blir det selvsagt slått stort opp.

Tyske GALA skrev at Slottet verken vil bekrefte eller avkrefte nyheten - og at bare Ingrid Alexandra selv vet om hun er «hodestups forelsket».

Noe bekreftende svar fra Slottet har vi ikke fått. På spørsmål fra Se og Hør om hvordan kongefamilien reagerer på all oppmerksomheten rundt prinsesse Ingrid Alexandras kjæresteforhold, uttalte Slottets kommunikasjonssjef Guri Varpe følgende:

- Vi kommenterer ikke kongefamiliens privatliv.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer