Durek Verrett:

Helseavsløring vekker oppsikt

- Jeg sa «nei!», forteller Durek.

BLE DÅRLIG: Durek Verretts norgesbesøk var flott, men han fikk med seg mer hjem enn han ønsket. Det bød på problemer. Foto: Lise Åserud / NTB
BLE DÅRLIG: Durek Verretts norgesbesøk var flott, men han fikk med seg mer hjem enn han ønsket. Det bød på problemer. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden den amerikanske, selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (47) kunngjorde at han var i et forhold med prinsesse Märtha Louise (50), har han vært hyppig omtalt i norsk presse. Det er særlig uttalelsene hans om helse, spiritisme og hans eget virke som har skapt de største overskriftene.

Durek, som forlovet seg med prinsessen tidligere i år, har også fått passet påskrevet for enkelte av uttalelsene - blant annet omhandlende kreft og alternativ behandling.

Denne gangen er det imidlertid utsagn om hans egen helse som vekker oppsikt. Les den oppsiktsvekkende saken på Se og Hør Pluss her.

Fikk corona

Amerikaneren var nylig på besøk i Norge. Hjemme i USA igjen oppdaget han at han hadde fått mer enn bare gode minner fra turen - han var også smittet av coronaviruset.

Etter det Se og Hør erfarer, skal han ha blitt smittet i Norge, noe han også selv antyder. Sjamanen poengterer at dette er den første gangen han er blitt smittet av viruset.

Se og Hørs kilder forteller at Durek ble alvorlig syk av coronaviruset. Og i en Instagram-sending forteller Durek selv at han måtte oppsøke sykehuset, hvor han ble tilbudt hjelp til å puste. Han svarte derimot noe overraskende da legene spurte:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.