Heloise må bytte navn!

Erling Lorentzen vil nekte jenta han har betalt farskapsbidrag for i alle år å bære hans navn.

OPPSKAKET: Prinsesse Ragnhild står fortsatt ved sin manns side. Foto: Se og Hør, Tor Kvello
OPPSKAKET: Prinsesse Ragnhild står fortsatt ved sin manns side. Foto: Se og Hør, Tor Kvello Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Ragnhilds mann, Erling Lorentzen liker ikke at slektsnavnet brukes av en som ikke har rett til det. Det foreligger en DNA-test som viser at Erling Lorentzen ikke er far til Heloise Lorentzen.

- Lorentzen har sendt inn dokumenter for å registrere det korrekte farskapet på basis av DNA-testen, opplyser hans sekretær Randi Færden. Men hun understreker at han fortsatt vil støtte henne økonomisk. Inntil hun har fullført skolegangen.

19-åringen bærer i dag Lorentzens etternavn. Det får hun ikke beholde...

- Nei, det er en del av saken. Etternavnet må fjernes. Den nye fødselsattesten vil være uten Lorentzens navn. Det er piken inneforstått med, opplyser Færden til VG Nett.

Det var i går at Se og Hør avslørte at at prinsesse Ragnhilds ektemann hadde betalt millioner av kroner til 19-åringen, som han har trodd var resultatet av en utroskapsaffære.

For to år siden skal Lorentzen ha fått 19-åringens mor, Cristina Carneiro de Mendonca Eastwood (59) med på å få utført en DNA-test,. Denne skal ha slått fast at den norske industrilederen med base i Brasil, ikke er far til jenta.

Høyst sannsynlig vil saken bli holdt unna rettsvesenet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer