FAMILIELYKKE: Høygravide Madeleine satt på første rad da storebror Carl Philip giftet seg. Her leker datteren prinsesse Leonore med onkel prins Daniel under vielsen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIELYKKE: Høygravide Madeleine satt på første rad da storebror Carl Philip giftet seg. Her leker datteren prinsesse Leonore med onkel prins Daniel under vielsen. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Heldigvis fikk Madeleine med seg bryllupet

Den høygravide prinsessen strålte med hele familien under prinsebryllupet.

SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag fikk endelig prins Carl Philip (36) sin prinsesse Sofia (30) - som strålte i en blondekjole av den svenske designeren Ida Sjöstedt.

I dagene før bryllupet har rojalister verden over spekulert i om brudgommens høygravide lillesøster prinsesse Madeleine (33) måtte droppe brorens bryllup på grunn av fødsel - men heldigvis fikk den kommende tobarnsmoren med seg den romantiske seremonien mellom Carl Philip og Sofia i Slotskyrkan i Stockholm.

STRÅLTE: Høygravide prinsesse Madeleine med ektemannen Chris O'Neill og datteren prinsesse Leonore.  Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Høygravide prinsesse Madeleine med ektemannen Chris O'Neill og datteren prinsesse Leonore. Foto: NTB Scanpix Vis mer

33-åringen får skryt for sitt antrekk og sin utstråling av moteekspert Marianne Jemtegård:

- Prinsesse Madeleine var helt klart blant de vakreste i dag! Det at hun er høygravid og strålte som hun gjorde - det imponerer virkelig! Heldigvis fikk hun med seg bryllupet.

Madeleine strålte side om side med ektemannen Chris O'Neill og datteren Leonore under hele vielsen, og lånte bort datteren både til onkel Daniel og mormor Silvia underveis.

FIN FAMILE: Snart blir tre til fire. Foto: NTB Scanpix
FIN FAMILE: Snart blir tre til fire. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En sjarmoffensiv som paret trenger

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle er glade for at familien på snart fire viste seg fram for folket på denne måten:

- Dette er en sjarmoffensiv som paret trenger. De er ikke så godt likt av det svenske folket, på samme måte som Victoria og Daniel, og Carl Philip og Sofia er, ettersom de tidligere har vært mer distanserte overfor mediene. Chris O'Neill har jo glimret med sitt fravær en del ganger den siste tiden, og nå flytter de fra Sverige til London.

STAS: Lille Leonore hygget seg på mormor dronning Silvias fang under seremonien. Foto: TT NYHETSBYRÅN
STAS: Lille Leonore hygget seg på mormor dronning Silvias fang under seremonien. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Men det var ingen tvil om at det var en stor dag for høygravide prinsesse Madeleine - som nå kan juble over å ha vært til stede i brorens bryllup.

Terminen er satt til slutten av juni.

LES OGSÅ: - Ari Behn er jo helt grå!