Meghan Markle:

Heiet på ektemannen der de sist ble tatt på fersken

Meghan trosset varmen for å støtte ektemannen prins Harry.

POLO: Hertuginne Meghan lot ikke den slående varmen stoppe henne fra å heie på ektemannen. Foto: NTB Scanpix
POLO: Hertuginne Meghan lot ikke den slående varmen stoppe henne fra å heie på ektemannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan (36) har på en drøy måned allerede deltatt på en rekke arrangementer som hertuginne av Sussex.

Lørdag valgte hun imidlertid å tre bort fra sine kongelige plikter for å heller støtte ektemannen, prins Harry (33), og svogeren prins William (36), som deltok på den årlige Audi Polo Challenge.

Tatt på fersken

I en rutete, ermeløs kjole og stråhatt, trosset Meghan de svimlende 32 varmegradene for å heie på ektemannen i Ascot, ifølge Express.

Dette var for øvrig ikke første gang den ferske hertuginnen har deltatt på det populære poloarrangementet.

I fjor var nemlig alles øyne rettet mot den tidligere «Suits»-stjernen, som den gang ble tatt på fersken i å kysse prins Harry.

KOSTE SEG: Meghan så ut til å storkose seg på Polo-turneringen. Hennes ektemann, prins Harry, var på sin side opptatt med spillet. Foto: NTB Scanpix
KOSTE SEG: Meghan så ut til å storkose seg på Polo-turneringen. Hennes ektemann, prins Harry, var på sin side opptatt med spillet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I år fikk Meghan også celebert selskap på tribunen. Hennes gode venninne, tennisspilleren Serena Williams (36), som også var gjest i det storslåtte bryllupet i mai, er nemlig i England i forkant av Wimbledon-turneringen og holdt 36-åringen med selskap.

De to venninnene så ut til å storkose seg i hverandres lag mens de så Harry og William spille polo. Også Serenas ektemann, Alexis Ohanian (35), var til stede.

GODE VENNER: Meghan sammen med sine gode venner Serena Williams og hennes ektemann, Alexis Ohanian. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Meghan sammen med sine gode venner Serena Williams og hennes ektemann, Alexis Ohanian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Viste seg sammen

Før Meghan og Harry ble mann og kone, holdt de en svært lav profil.

Mange hadde nok trodd at prins Harry skulle forbli ungkar i noen år til, helt til bekreftelsen alle hadde ventet på kom i november.

Etter månedsvis med spekulasjoner bekreftet det britiske hoffet at han hadde funnet kjærligheten med den amerikanske skuespilleren og «Suits»-stjernen Meghan Markle.

Det var nemlig på poloarrangementet i Ascot i fjor at de to turtelduene viste seg offentlig sammen for første gang.

Siden den gang har paret derimot deltatt på en rekke arrangementer sammen, og den siste måneden har de begge deltatt i sine nye roller som hertuginne og hertug av Sussex.

Meghans nye liv vil by på både kongelige etiketter og plikter som hun må forholde seg til, noe den nye hertuginnen har forberedt seg på lenge. Likevel vaker det stor spenning til hvordan hertuginnen virkelig vil tilpasse seg rollen.

TATT PÅ FERSKEN: Meghan og Harry ble tatt på fersken på Polo-turneringen i fjor. Foto: NTB Scanpix
TATT PÅ FERSKEN: Meghan og Harry ble tatt på fersken på Polo-turneringen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ny rolle

I juni var Meghan på sitt første offentlige arrangement sammen med dronning Elizabeth (92), og nærmest alle britiske aviser og magasiner ofret både spalteplasser og forsider for det historiske øyeblikket.

Også fansen har, helt siden det ble kjent at Meghan datet prins Harry, vært svært nysgjerrig på det nye amerikanske tilskuddet til den britiske kongefamilien.

Enda er det ikke alle som lar seg overbevise om at hertuginne Meghan er den rettmessige hustruen til deres kjære prins.

BRYTER KONGELIG ETIKETTE: Meghan Markle uttalte seg politisk på pressekonferansen den 28. februar. Video: NTB Scanpix Vis mer

Sjalu

Daily Mail sin sak om det første offentlige oppdraget til hertuginnen sammen med dronningen, har det strømmet inn kommentarer fra den kongelige fansen.

Og ikke alle var like tilfredse med 36-åringen.

- Hun kunne i hvert fall ha strøket kjolen sin. Late ku, var det en som skrev.

- Er Meghan full? Det ser sånn ut, skrev en annen.

- Det er på tide å opptre som en kvinne. Slutt å te deg som en tenåring. Alt hun gjør ser falskt ut, skrev en tredje.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng er det mange som er misunnelige på hertuginne Meghan og som vil henne vondt.

- Ikke bare er hun pen og vakker, men hun har også kommet fra utlandet og kapret Europas mest ettertraktede prins. Dét er ikke alle briter så glade for, fortalte han.

- Kommentarfeltene i avisene vil alltid fylles med stygge og usaklige kommentarer om de kongelige. Det kan virke som stadig flere nå hevder å mene at Meghan er falsk, og at hun har fått god bruk for sin skuespillerbakgrunn i sin nye jobb, la Stavseng til.

LES OGSÅ: Slik er Ronaldos bisarre familie