- Hegnar har ingen venner

Ari Behn går igjen nådeløst og hardt ut mot Trygve Hegnar.

NÅDELØS: Ari Behn latterliggjør Hegnar både som samfunnsrefser og som redaktør.  Foto: SCANPIX
NÅDELØS: Ari Behn latterliggjør Hegnar både som samfunnsrefser og som redaktør. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prisessegemalen er nå på krigsstien igjen og langer ut mot sin erkefiende redaktøren og republikaneren Trygve Hegnar. Det kom frem under det to timer lange radioprogrammet ''Potrettet'' på P4 i går ettermiddag.

- Han er er en fyr jeg overhodet ikke tar alvorlig, sier Ari om Hegnar i intervjuet, ifølge dagens Dagbladet.

- Det er jo ingen tvil om at han er sosiopat, den godeste Hegnar. Jeg tror ikke han har så veldig mange venner, sier Ari Behn.

Behn beskriver Hegnar som en mislykket utgave av hans forbilde, Der Spiegel grunnlegeren Rudolf Augstein.

- Der hvor jeg synes Hegnar er en vulgær finanskapitalist er, var Der Spiegel-grunnleggeren mer samfunnsoppbyggelig i sin kritikk, sier Behn til P4.

Årsaken til Behns aversjon og latterliggjøring av Hegnar, er en mangeårig konflikt mellom dem. Hegnar er også en hyppig kritiker av prinsesse Märtha Louise som han mener blander sine roller i offentligheten. I forrige uke omtalte Hegnar henne for å være en kvakksalver.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg er kronisk deprimert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer