Den svenske kongefamilien:

Hedrer fotballhelten: - Fulle av beundring

Zlatan har spilt sin siste kamp.

FOTBALLFANS: Prinsesse Estelle og prins Oscar gliser bredt i hver sin AC Milan-drakt. Foto: Skjermdump Instagram
FOTBALLFANS: Prinsesse Estelle og prins Oscar gliser bredt i hver sin AC Milan-drakt. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Søndag kveld ble det kjent at den svenske legenden Zlatan Ibrahimovic (41) legger fotballkarrieren på hyllen.

41 år er en voksen alder for fotballspillere, og gjennom sin over 20 år lange proffkarriere har han vært innom flere av verdens største klubber deriblant Manchester United, Barcelona, PSG og så klart AC Milan - hvor han avsluttet karrieren.

Det er liten tvil om at Ibrahimovic har gjort sitt for å sette hjemlandet Sverige på fotballkartet, noe også kongefamilien virker å sette stor pris på.

Siden det ble kjent at 41-åringen legger opp har det flommet over av hyllester på sosiale medier. Midt imellom alle bildene og videoklippene, har også det svenske kongehuset delt en avskjedsmelding.

På sin offisielle Instagram-profil har kongehuset nemlig postet et bilde av kronprinsesse Victoria (45) og prins Daniels (49) to barn - prinsesse Estelle (11) og prins Oscar (7).

Begge to er ikledd AC Milan-drakt, og på prinsens rygg står det «Ibrahimovic» samt hans draktnummer, som var elleve. Det kan også se ut til at han har fått en autograf på drakten sin.

«Vi vil takke Zlatan Ibrahimovic for alt han har gjort for svensk fotball og for Sverige. En av de fineste idrettskarrierene noensinne. Vi er fulle av beundring og takknemlighet», står det under innlegget, som er signert kronprinsesseparet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer