Marius Borg Høiby:

Havnet i trafikkuhell i USA

- Alt gikk bra, opplyser Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen.

HELL I UHELL: Dette bildet av familien er tatt i forbindelse med Kongeparet kongeparets 25-årsjubileum i Trondheim. Her er Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, Marius Borg Høiby, prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra på vei inn i Nidarosdomen. Foto: NTB Scanpix
HELL I UHELL: Dette bildet av familien er tatt i forbindelse med Kongeparet kongeparets 25-årsjubileum i Trondheim. Her er Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, Marius Borg Høiby, prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra på vei inn i Nidarosdomen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidlig fredag ettermiddag kom nyheten om at Ari Behn (44) havnet i grøfta etter en bilulykke og måtte fraktes til legevakta.

- Mannen, som sier at han kjørte av veien for å unngå å kollidere med en annen bil, er kjørt til legevakta for en sjekk. Bilen har store skader, fortalte Ullsand til Seoghør.no.

Nå melder VG at Ari ikke er den eneste i kongefamilien som nylig har vært utsatt for trafikkuhell.

I påska var nemlig Marius Borg Høiby (20), som for tiden studerer i Los Angeles i USA, involvert i et trafikkuhell i storbyen, skriver avisa.

- Det var en mindre trafikkulykke der han kjørte inn i bilen foran. Det har ikke skjedd i stor fart, da skadene på bilen foran ikke var store.

- Vi opprettet sak på stedet, men vil ikke forfølge dette videre. Saken ligger nå hos forsikringsselskapene, som vil ta seg av erstatningen, sier Richard Curry til VG, om uhellet som skjedde lørdag ettermiddag i palmehelgen.

Kronprinsparet besøkte Marius i California da uhellet skjedde, og var like i nærheten, men oppholdt seg ikke i samme bil som 20-åringen.

- De kom opp i en trafikkhendelse, og alt gikk bra, bekrefter Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen i en tekstmelding til VG.

Märtha Louise falt av hesten

Det er for øvrig ikke mange dagene siden prinsesse Märtha Louise også var ute for et dramatisk uhell.

Mandag delte hun to bilder av seg selv på Facebook, med en tydelig blåveis ved det ene øyet. Prinsessen pådro seg skaden i forbindelse med et ridestevne på Fredrikstad rideklubb.

Prinsesse Märtha Louise, som er en habil rytter, valgte imidlertid å se på det hele med humor:

«Når du krasjer med favoritthesten din under oppvarmingen slik at den faller med deg, og du får en stor kul i panna rett før du entrer ringen, og du kommer på tredjeplass, og du innser at klumpen synker ned til øyet og at blåmerket faktisk er den perfekte sminken. Takk til deg Carshall, for at du er så flott.», skrev hun på sin offentlige Facebook-side.

LES OGSÅ: Haakon rørte Mette-Marit til tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer