Hattefin dronning i Oslo

Danmarks Dronning Margrethe er på Norges-besøk. Se video!

<strong>DRONNING-MØTE:</strong> Dronning Margrethe besøker Oslo fredag i forbindelse med Universitetet i Oslos 200-årsjubileum. Her ankommer hun universitetet sammen med rektor Ole Petter Ottersen. Bak følger dronning Sonja.  Foto: Scanpix
DRONNING-MØTE: Dronning Margrethe besøker Oslo fredag i forbindelse med Universitetet i Oslos 200-årsjubileum. Her ankommer hun universitetet sammen med rektor Ole Petter Ottersen. Bak følger dronning Sonja. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se de kongelige ankomme Universitetet i Oslo nederst i saken!

SEHER.NO: Universitetet i Oslo fikk storfint besøk fredag ettermiddag, da det norske kongeparet og Danmarks dronning Margrethe kastet glans over markeringen av UiOs 200-årsjubileum.

Margrethe gikk i front da de kongelige gjestene ankom universitetet, geleidet av universitetsrektor Ole Petter Ottersen. Både den danske dronningen og Norges dronning Sonja hadde for anledningen pyntet seg med kledelige hatter for å feire begivenheten.

Dronning Margrethe, som er en nær venn av kong Harald og dronning Sonja, var til stede på grunn av Universitetets historiske relasjoner til Danmark. Det var nemlig hennes slektning Kong Fredrik VI av Danmark som besluttet å opprette et universitet i Norge for nøyaktig 200 år siden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får ikke nok av tvillingene
 
Se de kongelige ankomme universitetet her:[obj:media:9952]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer