Hatkampanjen fortsetter mot Kate og William

Og nå har også prins Harry falt i unåde hos Morrissey.

HATKAMPANJE: Artisten Morrissey (uten t-skjorte) er minst like kjent for å mene det stikk motsatte av alle andre som han er av musikken. Foto: Gigriders.com
HATKAMPANJE: Artisten Morrissey (uten t-skjorte) er minst like kjent for å mene det stikk motsatte av alle andre som han er av musikken. Foto: Gigriders.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det britiske kongehuset har fått et solid oppsving i populariteten etter bryllupet mellom prins William (29) og hertuginne Catherine i fjor vår. I år fortsetter feiringen med pomp og prakt når dronning Elizabeths (85) 60 år på tronen markeres.

Men ikke alle er like begeistret for medlemmene i den britiske kongefamilien. Sangeren Steven Patrick Morrissey (52) – best kjent under artistnavnet Morrissey – har de siste ukene gått til frontalangrep mot William og Kate – samt prins Harry (27).


Under en konsert i Buenos Aires, Argentina, tidligere i mars stilte hele bandet til Morrissey opp i egenlagede t-skjorter med bryllupsbilde av Catherine og William påtrykket. Teksten på bildet la ikke skjul på musikernes følelser for paret: «Vi hater William og Kate» var budskapet under konserten. Fra scenen ropte også den tidligere Smiths-frontmannen ut slagord for at Argentina skulle få tilbake Falklandsøyene fra britene.

Uken etter det kraftige angrepet var det prins Harrys tur til å få gjennomgå av sangeren. Under en konsert i Brasil – der prins Harry også befant seg for å promotere England som turistland – advarte Morrissey konsertgjengerne mot prinsens motiver.

- Som dere vet er prins Harry i byen. Han vil ta pengene deres. Vær så snill, ikke gi det til ham, hylte 52-åringen.

I Norge har også en den profilerte trubaduren Arnie Skiffle-Joe Norse nylig også hatt sin hatkampanje – mot kronprinsesse Mette-Marit. Den gangen gikk en rekk norske kjendiser sammen og slo ring rundt kronprinsessen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harrys torturmareritt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer