Hater å slanke seg

Hertuginne Kate fyller 30 år i dag, og ser bedre ut enn noen gang.

TRENER UTE: Hertuginne Kate liker ikke å slanke seg, men trener gjerne utendørs. Her ror hun under et kappløp i Canada.  Foto: All Over Press
TRENER UTE: Hertuginne Kate liker ikke å slanke seg, men trener gjerne utendørs. Her ror hun under et kappløp i Canada. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag fyller Kate Middleton 30 år. Hun har raskt blitt mange briters favoritt i kongehuset på grunn av sitt blide og strålende vesen, og hun blir ofte sammenlignet med Williams mor, prinsesse Diana.

I likhet med Diana, har Kates magre skikkelse fått pressen til å spekulere i om hun lider av spiseforstyrrelser. Nå avslører en av hennes assistenter at Kate ikke slanker seg, men at hun passer på kostholdet. 

- Hun hater å slanke seg. I stedet velger hun enkel mat og sunn mat som havregrøt, tørket frukt og mandler. Hun er ikke så glad i søtsaker, forteller en venn til Us Weekly.

30-åringen passer på å holde seg i form, men har ikke personlig trener i likhet med mange andre stjerner.

- Hun trener i 40 minutter tre ganger i uken. Helst trener hun utendørs, og liker å gå på tur med vekter. William pleier å bli med de helgene han har tid, sier en av hertuginnens assistenter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Redd for å ende opp alene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer