TROLIG GLAD: Den stygge kongebloggen legges endelig ned, men folkene bak gir et siste stikk til kronprinsesse Mary. Foto: All Over
TROLIG GLAD: Den stygge kongebloggen legges endelig ned, men folkene bak gir et siste stikk til kronprinsesse Mary. Foto: All OverVis mer

Hat-blogg legges ned

Benekter at Kongehuset har presset på.

SEOGHØR.NO: Den danske bloggen Danish Rotal Media Watch har i flere år spydd edder og galle over kronprinsesse Mary.

Bloggen har fulgt livet i den danske kongefamilien tett, og det har knapt vært et arrangement de kongelige har vært på uten at de har fått gjennomgå på bloggen - enten på grunn av klærne, ansiktsuttrykkene eller andre ting.

Spesielt utsatt har dronning Margrethe og kronprinsesse Mary vært. De har måttet tåle svært hard medfart. Bloggen har tidligere kalt Mary en ubrukelig parasitt.

HYLLE METTE-MARIT: Bloggen roser Marys venninne Mette-Marit. Foto: All Over Press
HYLLE METTE-MARIT: Bloggen roser Marys venninne Mette-Marit. Foto: All Over Press Vis mer

Skryt til Mette-Marit

Da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gjestet kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits festival på Skaugum hadde også nettstedet et langt innlegg - hvor Mary og kronprins Frederik fikk gjennomgå.

Samtidig roste de det norske kronprinsparet for sin opptreden på festivalen Mette-Marit arrangerte for Haakon. De fremhevet hvor ekte kjærligheten mellom Haakon og Mette-Marit var, den kjekke Marius Borg Høiby og ikke minst Ingrid Alexandras rørende tale til sin far.

- Du vil alltid være en taper

I en melding på bloggens hjemmeside annonserte de at bloggen ble offisielt nedlagt på kronprinsesse Marys bursdag, 5. februar.

Bloggeren understreker at dronning Margrethe ikke har noe med avviklingen å gjøre, men nedleggelsen kommer rett og slett fordi skribenten er lei av å vente på at Frederik skal skille seg og at han ikke ønsker å bruke mer tid på å vente på at «en hore fra Tasmania» skal bringe Danmark nærmere republikk, som det står i det siste blogginlegget.

Danish Royal Media Watchs avsluttet det aller siste innlegg med en stygg hilsen til Mary på bursdagen hennes:

- Mary - du vil alltid være en taper...
 
Se og Hør har tidligere vært i kontakt med det danske kongehuset, som ikke ønsker å kommentere bloggen.