Hat-blogg legges ned

Benekter at Kongehuset har presset på.

TROLIG GLAD: Den stygge kongebloggen legges endelig ned, men folkene bak gir et siste stikk til kronprinsesse Mary. Foto: All Over
TROLIG GLAD: Den stygge kongebloggen legges endelig ned, men folkene bak gir et siste stikk til kronprinsesse Mary. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den danske bloggen Danish Rotal Media Watch har i flere år spydd edder og galle over kronprinsesse Mary.

Bloggen har fulgt livet i den danske kongefamilien tett, og det har knapt vært et arrangement de kongelige har vært på uten at de har fått gjennomgå på bloggen - enten på grunn av klærne, ansiktsuttrykkene eller andre ting.

Spesielt utsatt har dronning Margrethe og kronprinsesse Mary vært. De har måttet tåle svært hard medfart. Bloggen har tidligere kalt Mary en ubrukelig parasitt.

Skryt til Mette-Marit

Da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gjestet kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits festival på Skaugum hadde også nettstedet et langt innlegg - hvor Mary og kronprins Frederik fikk gjennomgå.

Samtidig roste de det norske kronprinsparet for sin opptreden på festivalen Mette-Marit arrangerte for Haakon. De fremhevet hvor ekte kjærligheten mellom Haakon og Mette-Marit var, den kjekke Marius Borg Høiby og ikke minst Ingrid Alexandras rørende tale til sin far.

- Du vil alltid være en taper

I en melding på bloggens hjemmeside annonserte de at bloggen ble offisielt nedlagt på kronprinsesse Marys bursdag, 5. februar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer