BARNDOMSARR: En ørliten feil med håret til Catherine, avslørte en til nå ukjent hemmelighet om hennes operasjon som liten.  Foto: All Over Press
BARNDOMSARR: En ørliten feil med håret til Catherine, avslørte en til nå ukjent hemmelighet om hennes operasjon som liten. Foto: All Over Press Vis mer

Hårtabbe avslørte Kates hemmelighet

Et 7 centimeter langt arr fanget alles oppmerksomhet på prinsesse Kates første offisielle opptreden alene.

Publisert
SEHER.NO: Hertuginne Kate (29) så som vanlig fantastisk ut da hun onsdag måtte ta over for svigerfar prins Charles i siste liten som vert for veldedighetsarrangementet In Kind Direct.

Men Kates første offisielle oppdrag alene gikk ikke helt som planlagt. Takket være en hårtabbe fanget et ca 7 centimeter langt arr på prinsessens tinning all oppmerksomheten. Først ble det spekulert i om dette var bevis på at hertuginnen av Cambridge bruker hårextentions, men det avkrefter slottet.

- Arret er resultatet av en operasjon hertuginnen hadde som barn, siteres en talsperson fra St. James Palace på av People.

Talspersonen vil imidlertid ikke si hva slags operasjon det er snakk om.

En kilde uttaler til The Sun at det var en «alvorlig operasjon». Men heller ikke denne kilden sier noe mer om årsaken.

- Med et arr under hårlinjen begynner man å spekulere i om det var en hasteoperasjon på hjernen etter et fall eller noe slikt. Men arret er for lite for det. Det er mer sannsynlig at hun har fått fjernet en utvekst, sier legen Carol Cooper til The Sun.

Hennes ektemann prins William har også et arr i panna som han fikk da han var 13 år, da en venn slo ham med en golfkølle. Han kaller det sitt «Harry Potter-arr».

- Dette er mitt Harry Potter-arr, som jeg kaller det. Jeg kaller det det fordi noen ganger glinser det og da oppdager folk det, andre ganger ser de det ikke i det hele tatt, har prins William tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dronningen ba William kaste gjestelisten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer