Harrys torturmareritt

Prinsen har trent på å bli kidnappet, torturert og banket opp.

FLYVENDE FAR OG SØNN: Prins Charles av Wales og sønnen prins Harry avbildet foran et kamphelikopter av typen Apache. Prins Harry er sertifisert pilot for det avanserte militærhelikopteret.  Foto: All Over Press
FLYVENDE FAR OG SØNN: Prins Charles av Wales og sønnen prins Harry avbildet foran et kamphelikopter av typen Apache. Prins Harry er sertifisert pilot for det avanserte militærhelikopteret. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I all hemmelighet har prins Harry (27) den siste tiden gjennomgått ekstrem trening – og blitt forberedt på hva som venter ham dersom han blir kidnappet og torturert i Afghanistan.

Den britiske prinsen skal senere i år tilbake til det krigsherjede landet. Der skal han fly et Apache angrepshelikopter, på jakt etter al-Qaeda og Talibansoldater.

Prinsen har blitt fortalt at dersom han blir skutt ned bak fiendtlige linjer venter grusom tortur – og i verste fall døden.

På en militærbase nær surfeparadiset Newquay i Cornwall, England, har nummer tre i arverekken til den britiske tronen de siste ukene forberedt seg på skrekkscenariene.

Gjennom realistiske øvelser har Harry blitt «torturert», med en mørk hette over hodet har han blitt «banket» opp, skriver avisa The Sun.

- Han blir forberedt på fangenskap og tortur begått av fienden i en krigssone. Det blir ikke mer virkelig enn dette. Om Harrys Apache blir skutt ned er han helt alene. Disse øvelsene er et lite glimt av hva han i verste fall kan vente seg i fangenskap. Men ingen kan forberde seg fullt og helt på den grusomme virkeligheten en tilværelse i fangenskap kan være, sier en venn av prinsen til avisa.

Prinsens kommende oppdrag i Afghanistan blir hans andre i landet. Harry tjenestegjorde også i området i 2008.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kate henges ut som prostituert