TØFF TID: Prins Harry tok med kjæresten Cressida Bonas på teater etter at hun hadde vært i begravelse til sin stefar. Her er paret fotografert ved en annen anledning.  Foto: Stella Pictures
TØFF TID: Prins Harry tok med kjæresten Cressida Bonas på teater etter at hun hadde vært i begravelse til sin stefar. Her er paret fotografert ved en annen anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer

Harrys kjæreste invitert i kongelig dåp

Kan være et tegn på at det nærmer seg forlovelse.

SEOGHØR.NO: Onsdag skal prins George døpes i kapellet i St. James Palace, og etter det Daily Mail erfarer skal prins Harrys kjæreste Cressida Bonas (24) stå på den eksklusive gjestelisten.

Hertuginne Kate og prins William har bare invitert de aller nærmeste i dåpen, og flere kongelige, som for eksempel prins Williams tante, prinsesse Anne, skal ikke være blant de inviterte.

At Harrys kjæreste Cressida er blant de få utvalgte som får delta tar britene nå som et bevis på at det nærmer seg nok en kongelig forlovelse og prinsebryllup i England.

Avisen Daily Star har også skrevet at Cressida og Harry er hemmelig forlovet, og at kunngjøringen fra Slottet kommer snart. Cressida er også invitert til å feire jul sammen med dronning Elizabeth og resten av kongefamilien på Balmoral i Skottland.

I MORS FOTSPOR: Prinsesse Diana og Charles med William på armen og hertuginne Kate og prin William med George. Onsdag døpes han.
I MORS FOTSPOR: Prinsesse Diana og Charles med William på armen og hertuginne Kate og prin William med George. Onsdag døpes han. Vis mer

Dåpen kommer til å bli en sterk opplevelse for prins William og prins Harry, ettersom Dianas kiste var plassert i det samme kapellet da brødrene tok det siste farvel med sin avdøde mor, prinsesse Diana. Diana ble senere stedt til hvile på godset Althorpe, og Kate og William har allerede tatt med den tre måneder gamle prinsen til Dianas gravsted.

Det er foreløpig ikke kjent hvem som blir faddere i barnedåpen, men det er nærliggende å tro at både prins Harry eller Kates søsken Pippa og James er blant fadderne. Mange tror også at Williams søskenbarn Zarah Pilllips eller prinsesse Beatrice er blant kandidatene, ettersom de omgås Kate og William.